Dobrapraca.biz (2) wystawili ogłoszenia na trojmiasto, np.: takie... enda Pośrednictwa pracy za granicą - pytanie (3) Zna ktoś jakąś zaufana firme ktora posredniczy w znalezieniu sezonowej lub... blad Ciekawe czy z drapieżnikami to trzeba gadać po angielsku? :) (2) Ogłaszamy nabór na stanowisko pielęgniarza zwierząt w dziale zwierząt... syla
Zarobki w IKEA (2) Czy ktos z szanownych tu moze powiedziec ile w tym roku placi Ikea za prace... Pracusszukaczus Działalność gosp. matki a urlop ojcowski. (2) Witam. Moze ktoras z Was bedzie sie orientowac w temacie :) Prowadze... M. Kurs na koparko ładowarkę - gdzie? (1) Gdzie się zapisać na taki kurs? szukam okolić od Gdyni w stronę Wejherowa,... krish2 Umowa o dzieło (4) szukam pracy w oparciu o umowę o dzieło. chcę dorobić będąc na urlopie... mama Urząd skarbowy (8) Moja nowa pracownica zostala ukarana mandatem z us bo zagapila sie i nie... natalia Uwaga na agencję reklamową vectra (24) Proszę uważać na Pana Konrada, pracownika Agencji Promocyjnej Vectra. Oferuje... Była hostessa Szkoła językowa Lengua Viva (11) Czy ktoś aplikował tam na stanowisko asystentki/sekretarki?Ja nie otrzymałam... Doris Czy ktoś pracował kiedyś w Caritasie? (3) Zastanawiam się nad zmianą pracy,a nie chciałabym wpaść w łapska nie... Szukająca Flugger (4) Nie polecam na magazyniera surowcow dużo obowiazkow mało kasy megan Sprzedawcy marzeń - agenci turystyczni (1) może są tu na forum osoby pracujące jako agent turystyczny? Podjęłam decyzję... przyszła agentka Origoletto (7) czy ktoś już tam był na rozmowie lub pracował? To niby jakis sklep... zainteresowana fhu.iwona@op.pl (4) bar iwona miesci sie na stoczni północnej zdecydowanie nie polecam pracowałem... kucharz bzdury piszecie :P (3) Prawda jest taka, ze postawa wynagrodzenia w Tesco Finanse, to najniższa... zdziwiona Kurs koparko ładowarki - gdzie w Trójmieście? (1) czy ktoś może podać adres do firmy robiącej kursy na koparko ładowarkę w... guterson Koniec umowy o pracę a zasiłek macierzyński (11) mam umowę do końca maja 2015. W dniu rozwiązania umowy będę w 6 miesiącu... Mooonika Myjnia ręczna Morena Carrefour (1) Witam. Czy pracowal ktos w tym miejscu i jest w stanie zdradzic jakies... loop Średnia zarobków na L4 (6) Pytanko mam do znających się :) z tego co wiem zwolnienie w ciąży jest 100%... asiunia_