Pracownicy Poligrafii (2) Co z niedawno zamkniętą drukarnią i pracownikami Polskapresse na Połężu,... Antoni K. Magazynier PDD Polski Dystrybutor Dentystyczny (1) Opinie na temat tej pracy , atmosfera ,płaca , ktos by chciał podzielić się... dzorż Ile zarabia inspektor budowlany w Polsce? (2) Tak z ciekawości... ktoś wie? remik
Nieruchomości (9) kolejni ściemniacze wykorzystujący ludzi ,pracuj za darmo a może kiedyś... sapko Czy lubicie swoją pracę? (42) Witam. Wstając dziś do pracy w piękny poniedziałkowy poranek naszło mnie... Pracownik Pizzeria Tornado Wrzeszcz (1) Od pewnego czasu namietnie poszukuja pizzermana, ktos cos wie na temat pracy... Stanislaw Paluch Pytania na rozmowie rekrutacyjnej (12) Witam, chciałem zapytać czy pracodawca ma prawo pytać podczas rozmowy o takie... Jakuub Ochrona (1) Witam, Chciałbym usłyszeć jakieś wyważone opinie, wyrobione zdanie, na temat... Piotr Pracowników do prac przeładunkowych na terenie portu Hamburg? (6) Witam! znalazlem dzis to ogloszenie. Byl juz tam ktos? oszust jakis? z tego... zainteresowany Złotówka za metr kwadratowy (5) Oto ogłoszenie hombre.pl... AGATA RYBAK Zasiłek dla bezrobotnych 2015 (3) Witam, skończył mi sie kilka dni temu zasilek macierzynski (umowa byla do... venena Praca w SITA Polska - Tczew/Kościerzyna - opinie (5) Hello, ktoś pracuje/pracował w tej firmie? Z opisu wygląda na nowoczesną i... Dylan Hunt Papierniczy Truskawka (1) czy ktoś wie jak się tam pracuje? mam na mysli sklep w C.H.Osowa lub C.H ETC... ona Praca przy obróbce bursztynu - z 31 marca (3) ..."oferujemy: *atrakcyjne wynagrodzenie (1300zł brutto na start).." po... LUX A jak naprawdę jest w Galeonie?? (2) Wydzwaniaja ciagle posrednicy. Pracuje przy autach (mechanika,lakierka itp.)... ezg Scandic hotel/restauracja (2) od pewnego czasu widzę, że poszukują kucharza - w adresie imię i nazwisko... jola Wszystko z plexi Dariusz waligóra zobaczcie w urzędzie pracy (20) link do ogłoszenia http://pup.gda.pl/oferty/oferta_5.html HANDLOWIEC... madzia Mostostal Gdańsk (3) Witam. Mam ogromna prośbę!!!!! Może ktoś będzie wiedział....Komu mostostal... Anita EVERSUN Dawid Sipowicz (6) Nie polecam pracy w tej firmie, bardzo marne zarobki, oczywiście umowa... Gość Piętnaście ziko - czy to dobrze? (6) Dostałem 15 ziko na godzinę , 9 godzin dziennie w ciągłym biegu w tym 2... ja