Nordplast - pracownik pdodukcji stolarki (1) Jakie sa tam warunki pracy itp??? Prosze o opinie o tej firmie i pracy w niej pracus Uwaga na kierowca B kurier itp. to wielka lipa. (2) uwaga na kierowca B kurier itp to wielka lipa te same ogłoszenia ukazują się... janosik Uwaga - sprzedawcy (3) Uwaga na to ogłoszenie:... Ktoś
Poszukiwacze Przygód - jakie zarobki? (1) Moje pytanie skierowane jest głównie do osób, które pracowały dla firmy... Sasanka Przeczytajcie i wypowiedzcie się (42) Ukraińców, ruskich, Romów kogo jeszcze?... Darek Zarobki w hotelarstwie (13) Ile może zarabiać recepcjonistka w sopocie? magda Żółte taksówki Euro Scholl (1) Witam,czy ktoś może coś powiedzieć na temat pracy jako kierowca taxi w Euro... karolek52 PIKA praca biurowa (17) dzisiaj w ofertach pracy pojawiło się ogłoszenie pracy właśnie w tej firmie.... kinia Telefon od potencjalnego pracodawcy - pytanie (2) Witam, mam pytanie czy przyszły pracodawca ma prawo wydzwaniać wieczorami... Tomm JAAR Czy ktoś miał styk z tą firmą? (3) Firma podobno z Osowej cc++ Metrohouse i ich franczyzy (1) Płacą w kratkę : do 1,5 miesiąca czekasz na prowizje z transakcji , nie ma... Marcin Rejestracja w Urzędzie Pracy - pytanie (5) Ile mam czasu na zarejestrowanie się w urzędzie pracy,po rozwiązaniu umowy... tereska Zamiana kary odpracowania na grzywną? (1) Mam pytanie czy można zamienić karę do opracowania na grzywna jeżeli legalnie... ania Praca w Żabce - koszmar (4) Pracowałam w żabce zostałam zwolniona dletego ze długo chorowałam, wypłate... anonim Praca w Parfois (41) Uwaga ! Za dzień próbny nie wypłacają pieniędzy! mantide volare Rekrutację do Fregata SA (2) Już drugi raz w tym roku wiedziałem ogłoszenia w gazecie wyborczej, że firma... user_138606258126 Wyzysk w pracy Dagrasso Lubczykowa (2) Witam, w tej restauracji panuje straszny wyzysk pracowników, niska stawka... Pasti Uwaga na Garde (2) wypłaty nie terminowo,ciągłe telefony od kierownika bo ktoś nie może być i ja... a... Ankieta mobbing - bardzo proszę!! (1) Bardzo proszę osoby, które doświadczyły mobbingu w pracy o wypełnienie mojej... Kamila Zarobki-Hotel Chiński-Sopot (18) Byłam na rozmowie o prace,i mało nie spadałam z krzesła...... propozycje 8 zł... ona