F.H. DALIA Tomasz Godziatkowski (1) KTOS PRACUJE / PRACOWAL? JAKIE WARUNKI SA? OPLACA SIE? F.H. DALIA Tomasz... PROSZE O OPINIE Przedsiębiorstwo Przeładunkowo-Składowe "Port Północny" (6) Robi ktoś? Jak płacą? fgfg praca Mustang - opinie (4) Witam, pracował ktoś w ww. sklepie? Nie pierwszy raz w przeciągu kilku... szukam_i_szukam
Zajęcie zarobkowe w czasie ciąży? (13) Witajcie! Jestem w 23 tyg ciąży. Jestem na zwolnieniu lekarskim. Siedzę w... ciężarna23 Ogłoszenie bez danych do kont. (2) Pomoc biurowa/księgowość Ogłoszenie wprowadzono: 24.05.2015 Ogłoszenie od... Agnieszka85 Pomoc (6) Dostałam kupon zgłoszeniowy do wypełnienia i nr konta na który mam wpłacić 35... Dorota Praca w Podewils - proszę o opinie (2) czy pracował ktoś w zamku Podewils w Krągu, jakie są wasze opinie? yeapp Elektromontaż Gdansk Finlandia (24) Otrzymalem oferte pracy w elektromontażu na budowie elektrowni w finladndii.... Noname Restauracje Ever Grupa UWAGA!!! (4) Firma Ever Grupa prowadzi jawny wyzysk pracowników - kłamie obiecując umowę o... pracownik Tomed (37) witam dostałem propozycje pracy w firmie Tomed z Gdyni Dabrowej ul, Rdestowa... aniele1 Mobbing w pracy - ankieta (1) Witam wszystkich serdecznie :) Jestem studentką PŁ i obecnie robię badania... anonim Sprzątaczki pełnosprawne, na czas nieokreślony, cały etat, terminowe wypłaty. (3) Znacie uczciwą firmę,która zatrudnia takich pracowników? 50-cio letnia z Gdyni Pół etatu za 650 zł - zielona wyspa "rzondźi" :) (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/firma-sprzatajaca-amsti-poszu... WTF Marketing and consulting - uwaga to Cocomo. (3) Marketing and Consulting UWAGA TO COCOMO Wstawiają ogłoszenie na specjalistę... dorota Składanie pudełek - Product Box (1) Witam. Chciałabym się zapytać czy słyszeliście coś o firmie " ProductBox"... czubatka1994 Multikino (3) Pracował ktoś w Multikinie? Jak zarobki? Warto? sasa Kandelabry (2) Radziłabym szefostwu zmienić kelnerki w tym pubie.Byłam na dniu próbnym i... kelnerka przepisywanie książek e-text - czy ktoś coś wie?? (7) odpowiedziałam na ofertę i otrzymałam takiego maila zwrotnego, co sądzicie...... K1 Jawpol - księgowość (11) Czu ktoś z Państwa miał styczność z biurem jawpol lub był tam na kursie... Agnieszka Fresh up juice bar "zatrudni pracowników obsługi klienta" (5) Link do ogłoszenia :... juice bar