Praca w Gzelli (3) Ktoś? Coś? Pracował, może się wypowie. Ewelina Pewnie następny kolekcjoner zdjęć i CV (7) Często zastanawiam się skąd tacy idioci biorą się... Rozumiem, jeżeli chodzi... WildChicken Villa Ramzes (2) Czy ktoś ma doświadczenie w pracy jako recepcjonista w tym hotelu? Chętnie... JA
LDT logistik Sp. z o.o. kierowca dystrybucyjny... (9) LDT logistik Sp. z o.o. kierowca dystrybucyjny...ktos może pracuje coś wie o... sid Szach-Mat specjalista ds. eksportu (5) Czy ktoś pracował może w biurze na Jabłoniowej? Proszę o opinie bo wszędzie... Ala Stoisko odzieżowe Gdynia (1) Od wielu tyg pojawia sie ogłoszenie o pracy na stoisku odzieżowym ,reguralnie... Zaciekawiona___ Chcę iść na taxi w Gdańsku (9) proszę o opinie szczere odnośnie mojej ewentualnej pracy jako taxi w Gdańsku,... user_138599402999 Sprzedawca allegro - znowu oszustwo? (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/osobe-do-sprzedazy-online-ora... user_137692991058 Hotel Mera Spa (1) Polecam bardzo tę pracę były pracownik ja niepracuje poniewaz wyjechałem za... Misiek Dlaczego brakuje kelnerów/kelnerek z doświadczeniem na rynku pracy?? (9) Obserwując ogłoszenia "zatrudnię" ogarnia mnie zdziwienie dlaczego tak dużo... user_137694072858 Temida bis - pracownik biurowy (2) Uwaga !!!!! nie polecam 3-dniowy okres próbny BEZPŁATNY (potem szef decyduje... buba Błędy w ofertach pracy (5) ze piszę Gdańsk pracy a idzie się na rozmowę i okazuje się ze kolbudy kij Korab (2) Firma 10 lat temu była jedną z wiodących w branży wyburzeniowych . Teraz... oszukanu pk2 dobra firma? (22) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pracownikow-do-wykonczen-obie... simpson Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Prefabrykatów i robót instalacyjnych Gdańsk (1) Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Prefabrykatów i robót instalacyjnych... Hanna Aluship Technology (1) Witam. Chciałbym się u nich zatrudnić jako spawacz. Ile tam można zarobić... Spawacz Firma Marimpex (2) Czy ktoś coś wie na temat tej firmy? Wciąż szukają sekretarki. mk Eko Serwis szczecin oddział Gdańsk (2) Pracował ktoś w firmie Eko Serwis Szczecin oddział w Gdansku na Ostrowiu 1... abcdef Mobbing - polećcie dobrego prawnika. (2) Proszę o polecenie mi dobrego prawnika, który napisałby mi pismo dotyczące... WES Crown Packaging - ACTIO HR (3) Witam mam do was pytanie we wtorek mam rozmowę przez agencje pracy ACTIO HR... zły franio