Sortownia Pruszcz gdański, Poczta polska (1) Ktoś pracowal lub pracuje? Szukają magazynierów i "pracownika do... kk praca stocznia gdynia (14) znacie jakies firmy dla malarzy piaskarzy albo jakies inne zawody stoczniowe... Marcin OPEL KONOCAR (4) Czy ktoś może pracował lub pracuje w tym warsztacie? Jestem ciekawy jakie... BACA 41
Sklep Mięsny Nowak (5) pracował ktoś możecie mi coś napisać jakie warunki jakie wynagrodzenie na... Karolina Activ (2) Ktoś może coś powiedzieć o tej Firmie na Stoczni ? Bo poszukuja spawaczy i... Robert Firma euro-rol (8) Nie polecam nikomu,pracowałam w tej firmie dorywczo masakra co za uwarzyłam... biale2008 Pytanie do dziewczyn które pracowały w turystyce. (2) Udało wam się zmienić pracę? w jakim zawodzie/branży teraz pracujecie? Ja... pracująca w turystyce Jakie branże będą zatrudniać pracowników? (8) Jakie branżę będą zatrudniać Pracowników i do kogo ( jakiej osoby można... aa Kompania Piwowarska S.A. Pruszcz Gdański (1) Witam, Czy pracował ktoś w wyżej wymienionym miejscu ? Jak wyglądają... Ann Ostrzeżenie!! (2) Ostrzegam przed firmą Smart nie załatwią wam żadnej pracy każą przesłać sobie... naciągnięty Firma A.P&A. stocznia (1) co to za Firma A.P. & A. POLAND działa w branży Stoczniowej karamba Ferrum Pruszcz Gdański - jakieś opinie? (1) Ktos może pracował ? coś wie? sid Speed Drivers (2) Czy ktoś coś słyszał o tej firmie przewozu osób ? Szukają kierowców z... KIEROWCA AUTA Atman styl (3) Zakład stolarski atman styl-jest to firma nierzetelna .. pan krzysztof... MARZENA Restauracja i catering Food Passion (3) Mam pytanie czy ktoś tam pracował? Jak tam jest? Warto tam iść. Szukają kogoś... ona Firma Aspen Res zatrudni osobę do wydawania posiłków w szpitalu UCK w Gdańsku. (2) CZY KTOS TAM PRACOWAL? JAK WRAZENIA? Firma Aspen Res zatrudni osobę do... PROSZE O OPINIE Norwegia (14) Witam, poszukuje ludzi ktorzy wczesniej jezdzili do pracy do Norwegii na... wolnemiastogdansk@gmail.com Sklep Olivii. Unikajcie jeśli to możliwe. (8) Właściciele tego sklepu to osoby skrajnie nie profesjonalne.w tym miejscu... żetelny Ile zarabia sprzedawca/ekspedientka bez doświadczenia pracująca w salonie sukien ślubnych??? (4) Witam, Jakiego wynagrodzenia może spodziewać się na początku podjętej... Beata K. Pontius Consulting pawel.kasica@op.p (5) Witam wszystkich! Proszę uważać na to ogłoszenie-pojawia się regularnie od... MS