Jest praca? (2) Kto ty jesteś? Polak mały, jaki znak twój? Orzeł biały. Gdzie twa ziemia?... Darek Pytanie o firmę ACU (1) wie ktos cos o firmie ACU sp. zoo wysylaja za granice na rozladunek... kamil Cukiernia Pellowski (3) Witam ktoś wie o pracy w Cukierni Pellowski co chwilę kogoś potrzebują Kiki
PPHU "ANMAR"L.R.KORDYS opinie (9) może ktoś pracował?opinie? bezpracy Centrum Stocznia Gdańsk - pracownik ochrony (1) Czy ktoś pracuje w CSG jako pracownik ochrony ? jakie warunki ...tzn stawki... stoczniowiec problematyka rozmów kwalifikacyjnych jakby od innej strony :) (13) Witam forumowiczów, Tak się (stety-niestety) składa, że i ja należę do osób... Kamil Pomoc przedszkolanki (2) czy ktoś coś wie na temat pracy pomocy nauczyciela przedszkola, jaka to praca? km One World24 - One World z dziwnymi danymi fałszywe jak na razie. (2) One world -one world24 oneworld24 firma kurierska z dziwnymi danymi... FBI de Mechanik i pomocnik mechanika. Oliwa. (2) Co tydzień pojawia się to ogłoszenie... Pm Pezal - wieczne staże...? (1) Piszcie na temat stażów w tej frrmie jestem bardzo ciekawy mix Praca - Żabka (3) Proszę o opinie na temat pracy w Trójmiejskich żabkach meve Clean Team (3) Czy ktoś wie jak wyglądają tam zarobki ? Chodzi o to ogłoszenie :... Jacek Agencje pośrednictwa pracy sezonowej za granicą - jakie polecacie? (6) Witam serdecznie! Jakie macie godne polecenia agencje posrednictwa pracy... michaś Trójmiasto - wady (8) Jak oceniacie Trójmiasto pod kątem pracy i możliwości rozwoju? Moje minusy:... Fifi Sprzątanie mieszkania - ile może kosztować? (2) Witam, ile moze kosztowac sprzatanie mieszkania raz w tygodniu? Mieszkanie... bleah Praca - sprzedaż mieszkań (3) Czy ktoś z was pracuje w takim fachu i chciałby się podzielić doświadczeniem?... polinka Wielka Porażka (1) 20x Pracownik produkcji - pilne! 20x Pracownik produkcji - pilne! Produkcja... Toporek Świadectwo Pracy wydawane przez Agencje Pracy (3) Byłam zatrudniona przez Agencję Pracy. Pracę swoją wykonywałam na rzecz innej... *** Toolip szuka Elektryków-Monterów (1) Czy ktoś zna szczegóły? Co to za robota, jakie stawki?... zz Sortownia Pruszcz gdański, Poczta polska (1) Ktoś pracowal lub pracuje? Szukają magazynierów i "pracownika do... kk