Butik cncpt concept store w Sopocie (2) Nie pracuję w tym sklepie już od jakiegoś czasu, jednak mam dobry kontakt z... były pracownik Nova centrum edukacyjne (1) czy ktoś wie coś na temat pracy w Nova Centrum Edukacyjne w Gdyni na ul.... pr Logisfera33.pl Sopot (1) Praca na stanowisku: Referent Centrum Autoryzacji Szkód. Ktoś pracował?... olab
Sisley (1) Hej, Juz dlugi czas widze ze w klifie potrzebuja do Sisleya. Cos znalezc... Kasia Ferrum Pruszcz Gdański ktos coś wie? (1) Ktoś coś wie o tej firmie? olo Praca Subway (14) Witam.Wiem,że już był ten wątek,ale odpowiedzi pochodzą sprzed roku,a ja... Natalia Kara... (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/obsluga-biurowa-handlowiec-og... iq Dj Renoma nieruchomości - umowa szkoleniowa (1) Czy ktoś miał okazje pracowac w firmie dj renoma nieruchomości oferują umowe... rey Novahause nie polecam (1) Szkoda czasu na chodzenia tam na rozmowy o pracę w ogłoszenie o pracę jest... JAK HomeForeYou znowu rekrutuje!!! (1) Uwaga na te firmę !!!! śmieciowe umowy ,obiecanki cacanki , totalny wyzysk... były pracownik Firma krzak (7) Mój mąż pracuje w INPOSCIE od kilku miesięcy ta firma lnie płaci na czas... ewa Smętek praca (1) ktoś wie jak tam się pracuje jakie zarobki ?? janek Hotel Murat w Redzie, nie wypłacają kasy (104) czy ktos tam pracował i ma podobne doswiadczenia? ja nie dostaje kasy a pani... personel Baltic Yacht Service Sp. Co myślicie o tej firmie?? (1) witam widze że ta firma ma oferte pracy na trójmiasto pl . Co myślicie o tej... jop Czy ktoś był lub idzie na rozmowe do martes sport w villa lubicz w orłowie? (8) jak wyżej podejrzewam ze chodzi o martes sport zostałam zaproszona na rozmowę... izabel ETIF Polska Sp.z.o.o. - wiecie cos może o tej agencji ?? (5) Jak powyżej. Chciałbym wiedzieć dla kogo oni rekrutują (nazwa Klienta),... Wykształciuch Fresh Up Juice Bar (13) ktos moze pracowal i zechce podzielic sie wrazeniami? krr Erontrans agencja celna sp zoo. (2) Ktoś coś słyszał? Pracuje ktoś? mmmm Restauracja Biancas (1) Witam, może ktoś coś powiedzieć o restauracji Biancas w Kosakowie/Gdyni... Mich@ł Praca w P&M CallCenter w Sopocie - jakie warunki, warto? (5) Pracował ktoś w tej firmie, wiecie coś na ten temat? Warto zacząc tam pracę?... Kowalska