Union Transport (5) Jest to firma transportowa, cały czas szukają kierowców bez doświadczenia.... bamik Fabryka czekolady (7) Od kiedy to pracodawca wysyla jakis kwestionariusz z kodem na telefon??? Chca... Amen Praca przez 6 godz. zamiast 8. Eksperyment (4) Znalazłam ostatnio artykuł o eksperymencie przeprowadzonym w Szwecji.... A-Z
La Bocca - nie idźcie tam! (1) Umowa śmieciowa, bez ubezpieczenia i opłacania jakichkolwiek składek.... Niepokonany To nie ściema (6) Witajcie, Chciałabym tylko poinformować, że ogłoszenie:... Monika Operon - informacja zwrotna? (24) Witam, czy ktoś kto uczestniczył w rekrutacji otrzymał po spotkaniu... Ghostwriter Cukiernia Pellowski (2) Witam mam pytanie czy ktoś tam pracował bo co jakiś czas co chwila kogoś... kiki Powtarzające się ogłoszenia, na które nie warto zwracać uwagi (30) zaczynamy - ogłoszenia pojawiające się od miesięcy, firmy które albo tak... szalony moto-moto Przychodnia na Jeleniogórskiej. Uwaga lewe ogłoszenie!!! (1) Dzwonilam, i nikogo nie szukaja.Ktos wyludza dane osobowe. Kinia Brak kultury (3) Boże, za co mnie pokarałeś że muszę z takimi niekulturalnymi babami pracować!... prawdziwek ENERGA - praca dla znajomych? (33) Wysłałam swoje cv do ENERGA Centrum Usług Wspólnych Sp. z o.o.... roskate SHIPYARD GROUP EPC ZADAR Gdynia (15) Mam pytanie oferta ta jest z agencji czy moze bezposrednia od pracodawcy????... Piotr Mado-Media Straszyn - proszę o opinie. (1) Opinie Mado-Media praca Straszyn ? on Zarobki w butikach - Pierre Cardin, Max Mara, Tommy Hilfinger itd. (5) chciałabym się zatrudnić w sklepie odzieżowym z wyższej półki, typu Pierre... feb Jak zdobyć zawód? (6) Jakie sa jeszcze opcje nauki oprocz policealnych i studiow? Gdzie mozna... sz Czas pracy (5) Pracuję w bibliotece. Czy do czasu pracy, poza czynnościami merytorycznymi,... EL Eneva /Gdynia/ ktoś pracował, pracuje??? (2) Witam Jak w tytule, firma robi nabór. Będę wdzięczny za podzielenie się... MUMIN Co jeśli zapomni się o stawieniu w pośrednictwie na wyznaczona datę? (6) jak w temacie, co w tedy sie dzieje? mozna to jakoś usprawiedliwić? Rauma7 Najtańszy lekarz medycyny pracy w Gdańsku (14) Witam. Muszę wyrobić sobie świadectwo zdrowia, czy jak kto woli, po prostu... Anka Czy warto podjąć pracę w firmie przewozu osób? (2) Może jest ktoś zorientowany czy warto podjąć prace w charakterze kierowcy w... Zainteresowany