ovb gdynia (5) Nie polecam!! Ogłoszenie ukazane na portalu nieadekwatne do rzeczywistych... Nat Gdzie warto iść spawać tig 141? (1) witam mam pytanie gdzie warto iść spawać w tigu 141? mam roczne doświadczenie... judemuslim Jak dojechać do Algidy w Baninie?? (13) Hej!! Jak dojechać do Algidy w Baninie?? Np. Dworca Głównego?? Jakie... Paulina
Praca Ebull e-papierosy (3) Witam czy ktos z Was mial do czynienia z pracą w tej firmie ? Jakie... asia Phinance - jakie opinie i czy warto? (1) Czy ktoś pracował kiedyś w firmie Phinance? Słyszałam wiele negatywnych... Angela One World - Pytanie? (5) http://www.oneworld24.com/praca-w-oneworld pracował lub pracuje ktoś w tej... XXX X net Sp.z.o.o. Gdynia Dąbrowa Opiekun klienta (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/opiekun-klientow-ogl58282694.... Bordello Pracownik Biurowy Euro Money Gdańsk (1) Chodzi mi o to ogłoszenie:... Bordello Praca - salony gier (6) Czy ktoś coś wie na temat tej pracy, bądż pracował? ag Klub Zdrowego Stylu Życia opinie (4) Witam, zainteresowałam się ogłoszeniem:... mariajanowska TAX CARE (6) Witam, czy ktoś pracuję w TAX CARE w Gdańsku lub pracował i wie jakie... nati00803 Praca na pasażu chełmińskim - proszę o opinie. (3) czy ktoś pracował w sklepie warzywnym na chełmie sklep u Ani ola Polmlek - brygadzista. Ktoś był na rozmowie? (1) Ogłaszają się na trójmieście ze szukają brygadzisty lub brygadzistki do... anna Młodą mamę jako asystentkę księgowej - czy to legalne? (13) Czy to jest legalne?:... anonimka Książeczka sanepid (6) Witam, jak będę zarejestrowana w Pup to urząd może mi dofinansować wyrobienie... Agnieszka Sheraton Sopot IT Systems Manager (2) Sheraton Sopot Opinie IT Systems Manager - najgorszy pracowca jesli chodzi o... 4 siostra Mexx w Fashion House (3) Czy ktoś wie ile tam płacą? iza Baltic Yacht Service sp.z.o.o ul Doki 1 (1) Odradzam pracę w tej firmie. Bałagan ,obietnice bez pokrycia ,na czarno... qunaqu Masakra - praca Carry (5) Carry - rygor nie z tej ziemi za psie pieniądze, wymagań że czasu brakuje non... "N" Hotel Zatoka (3) Czy warto tam iść do pracy bardzo często pojawiają sie ogłoszenia tego... Jacek