Tramwaje - Gdańsk (2) witam,chcialbym zostac motorniczym w gdanskich tramwajach ,interesuje mnie... seba Rooto System wentylacje (2) Zna ktoś temat ? pozdrawiam driv Jak oceniacie rynek pracy w 3mieście? (9) Witam serdecznie, Planuje przeprowadzkę do Trójmiasta na początku roku.... Grzes18222
Uwaga! Perspectiv Marketing. (1) Uwaga przestrzegam przed podjęciem pracy w Perspective Marketing w Gdyni na... bik99 El-Grom/Kartuzy (1) Przestrzegam kolegów elektryków przed tą Firmą.Pan Krzysztof obiecuje złote... Elektryk Praca salon drzwi rumia fabe (5) Witam! macie moze jakies info na temat tego miejsca. Znowu pojawiło się... ZAINTERESOWANA Czy wysługa może zostać zabrana? (2) Pracuję w firmie prywatnej, która od początku istnienia przyznawała dodatek... Kostkap express taxi (4) co myslicie warto tam jezdzic ? uda sie zarobic te 3000-5000 ? pracownyk Phinance SA Gdańsk - opinie o pracy (6) Szukam osób które pracowały (pracują) w firmie Phinance - interesują mnie... aplikacja Czy są mamy pracujące w galeriach handlowych? (35) pracuje w galerii h. i mam córe 3 letnia. nie lubie tego co robie i do pracy... mama Premium Fitness (1) Odradzam pracę w tym miejscu. Pracownicy generalnie nie wytrzymują dłużej niż... KK Godzinówka (9) Czy 10 złotych netto to atrakcyjna stawka za godzinę pracy roki Praca w Polskapresse (3) Witam, zastanawiam się czy wysłać tam CV. Z tego co zauważyłem to długo... marek Co zrobic jesli byly pracodawca utrudnia życie?? (10) Witam mam poważny problem.Pracowalam 2 lata temu w sklepie,zwolnilam sie sama... Iwona Praca w Delphi. (2) Praca na produkcji jest w zasadzie nudna. Sporo fajnych osób wiec nie jest... Aniela Chwila moment Gdynia (5) Praca na chwile... moment... xtj Viva la pizza Gdynia (1) Czy macie jakieś doświadczenia z tym pracodawcą? Jak warunki pracy, atmosfera... Ja Allianz Gdynia - rozmowa kwalifikacyjna (22) Witam, mam rozmowę kwalifikacyjną w firmie ubezpieczeniowej Allianz w Gdyni,... ??? firma premator/ultra marine (8) może ktoś się wypowiedzieć jak tam się pracuje, mąż poleciał do szwecji,... zonka Chałupnictwo SilverGift - pełne oszustwo (4) podali mi nawet nr.nip i regon-sprawdzilem w gus niema takich numerow taka... blomblel