Praca Opiekun Medyczny Polska/zagranica (1) Czy ktoś pracuje w zawodzie w Polsce? Myślę o przekwalifikowaniu się i ten... Daria Praca w navitest (15) Nie polecam. Jeśli lubisz trzaskać po przynajmniej 5h nadgodzin dziennie to... GG Praca w hotelu na lotnisku Hampton - pokojowa (3) Witam, prcowal ktos w hotelu Hampton, poszukuja osoby na umowe o prace jako... ela
Inżynieria-specjalista ds. obsługi klienta (5) Ktoś coś na temat tej firmy? Jak czytam ogłoszenie pełne błędów... anetaaaa Chałupnictwo Bluebox (7) Oczywiescie na prosbe podania nr.regon i danych firmy ...zero odzewu:) no i... ewe Śmieszna praca w tuz (33) Przestrzegam wszystkich, którzy natknęli się na ogłoszenie pracy w... Ania Zoo karina Szadółki (3) Witam, pytanie do pracowników, jak sie pracuje w Karinie na Szadółkach? Jest... RadM Uwaga na BCCG (8) Witam. Jak w temacie. Byłem na rozmowie i pragnę ostrzec wszystkich przed ta... tygodniowa Gemini (1) Przyjmują tam jeszcze do pracy? Ja :) Nowa oferta pracy z Trojmiasto.pl (ekipa sprzątająca) (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnie-ekipe-do-mycia-okie... Bordello niby bezrobocie a pracowników do pracy brak (65) Większość osób narzeka na pracodawców i wielkie bezrobocie w Polsce. Mam... xxxx Kwalifikowany Pracownik ochrony (15) Witam nabyłem ostatnio wpis na listę Kwalifikowanych Pracowników Ochrony puki... zenio Poszukuję prawnika, który zajmuje się prawem pracy. (6) Potrzebuje pilnie prawnika ,ktory zajmuje sie prawem pracy . Najlepiej w... Angel Oferty, szkolenia dla osób po 50 - gdzie w Trójmieście? (4) Witam, Jestem w trakcie szukania pracy. Czy gdzieś w trójmieście są... Iwona Polmlek Maćkowy (14) Wie ktoś z was jak wygląda praca w ww zakładzie? df Firma Toll Pruszcz Gdański - ciągle rekrutuje (2) Witam Serdecznie poszukiwaczy Informacji o pracy w firmie Toll Pruszczu... pracownik z podziękowaniami Praca kino Helios (8) Śmiechłam... Praca dość, że tylko dla studentów/os. uczących się (ulgi dla... kiki Sklep odzieżowy z markową drogą odzieżą (1) Jako pracownik ochrony - stawka 13 zł netto !!! zły franio Quadrille Gdynia Orłowo (3) ogłoszenie pojawia sie regularnie od 1,5 miesiąca. Co to może oznaczać? Czy... Sabina Panie do kontroli towaru na magazynie 9zł netto+premia (3) Czy ktos tam pracowal? jakis opinie? paulina