Czy ktoś rzeczywiście dorabia chałupniczo? (5) Witam.mam pytanie czy ktoś dorabia chałupniczo w domu bo zastanawiam się na... sara Family World (1) Nie polecam pracy tam! Dla szefowej najlepiej żebyście były sprzątaczkami,... ... Kpina! (5) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/obsluga-kina-na-weekendy-lub-... w3
Ostrzegam przed pracą w Letnicy Sanse (2) Witam Ostrzegam przed tym ogłoszeniem... Były pracownik Atena Usługi Informatyczne i Finansowe - TESTER (3) Stanowisko tester, praca ZAZWYCZAJ dla początkujących testerów, około 2 tys... Monika Praca w pożyczkach (4) Mam pytanie, pracował może ktoś w nobilonie? to ci od pożyczek. słyszałam że... antenka Aparatowy - polmlek maćkowy (13) Witam, ktoś był na rozmowie? er Na jaki zawód warto się przekwalifikować? - kobieta (4) Kobieta 40+, tylko bez studiów proszę - już jedne skończyłam i uważam, że to... Daria Jaśkowa dolina - praca w Akpol (1) Jaka atmosfera, zarobki. Pracował ktoś?:-) bea B&w bieda i wyzysk (1) b&w bieda i wyzysk tak co niektórzy określają tą firmę wypłatę daje 2 sobota... tom Beetsma. (2) Skończyłam właśnie współpracę z APT Beetsma i chcę opisać swoje wrażenia.... Infinity Dojazdy do pracy (1) Czy są na Forum osoby, które stosują praktykę wspólnych dojazdów do pracy?... xyz Dział odzieżowy F&F w Tesco (3) Ktoś pracował ? Jakie warunki ? Jaka atmosfera ? interesują mnie sklepy TESCO... Martula Kaufland koło Stuttgartu (1) Czy ktoś pracował w magazynach Kaufland kolo Stuttgartu , jak to tam wyglada... kk Kosmetyczka na rozmowach o pracę (4) Poszukując pracy jako kosmetyczka wysyłam Cv i chodzę na rozmowy, gdzie... kosmetyczka Magazyn kokoszki - Diverse (2) Jak wasze opinie ? co myslicie o pracy i atmosferze tam panującej ? z tego... magda Marcopol (3) Ktoś pracował? ma doświadczenia? ewentualnie był na rozmowie ws pracy?... Monika WDU Studio - proszę o opinie (3) Widziałam ogłoszenie do tej firmy na pracownika biurowego - czy ktoś z was... Ania Eurocash kierowca kat b (2) pracował ktoś na takim stanowisku w EC .dostałem ofertę pracy ,obiecali 2200... wojtxxl Uwaga na firmę Hombre (32) Nie dosyć że zatrudniają na umowę zlecenie to wymagania nie z tej ziemi... ŻYCZLIWA