Trójmiejska klinika weterynaryjna (2) Czy ktos pracowal lub pracuje na Bulonskiej w tej klinice ? Interesuje mbie... wettech W Enovatis? - nie, dzięki (2) Ta firma nie dba ani o pracownika ani o klienta. Twierdzą że każdy Leszcz z... pococito Pracodawca nie chce mnie po macierzyńskim (10) Czy ktoras mama spotkala sie z taka sytuacja co ja? Pol roku temu urodzilam... anna
Błękitna (1) Może jakieś opinie co do zarobków, godzin pracy, ogólnych warunków? AToKto Zarządca parku samochodowego - Kierowca (i sekretarka?) (8) Zarządca parku samochodowego - Kierowca Aluship Technology Sp. z o.o. Gdańsk,... Taksepacze Umowa zlecenie/dzieło a umowa o pracę. (10) Czy wiecie że samo nazwanie umowy zleceniem czy o dzieło jej takiej nie... Kocio Tu chodzi o to... (3) Tu chodzi o to iż starzy pracownicy nie są doceniani młodym na dzień dobry... JA Praca w Pwc (9) Zastanawiam się nad złożeniem aplikacji tam. Macie może jakieś doświadczenie... Erudyta Perfect clean - praca pralnia (1) Witam, jak w temacie-ktoś pracował, pracuje? jakie warunki pracy, atmosfera,... ewa praca-Rondel (7) chyba student w roli kucharza sie nie spełnia, zreszta wątpię etat na czśćś... gms Per Gdańsk na Budowlanych (2) duza firma wynajmujaca szalunki nie mozna liczyc na pelne swiadczenia na... ksiadz Konsalnet - obiekty przemysłowe - Gda Stocznia Remontowa (5) Jako pracownik ochrony asekuracji ?? system pracy 12h ktoś pracuje ??... kazik Po wysłaniu CV dzwonicie jeszcze do Firmy? (3) Jak w temacie. Czy po zaaplikowaniu dzwonicie jeszcze do Firmy, przypominacie... greta Czy marnujesz czas w pracy? (3) Hej, Piszę pracę na temat marnotrawienia czasu w pracy oraz powodów. Czy... Lusia Jr-elektroautomatyka - ktoś zna? (1) Witam pracował ktoś w tej firmie prosze o opinie Dziękuje. Zbyszek69 praca dla astemi (12) Uprzedzam wszystkich ktorzy by chcieli pracowac dla tej firmy .. polityka... deny de vito panlink gdynia (5) Zapytanie, czy ktoś wie coś o pracy w tej firmie na produkcji, mam ofertę... pavel Praca w McDonald's (6) Siemka. Pracował ktoś lub pracuje w Macu? Tyle złego się słyszy a jednak... ABCadło Kasjer w biurze usług płatniczych Leszczynki (1) Ogłoszenie pojawia się średnio raz na miesiąc - czy ktoś tam pracował? może... sonya PSOL Polska (1) Co wiecie na temat tej spółki.To spółka z Sydney, Szczecina, Gdańska. Pod... nonmame