Piotr i Paweł (5) Pracował już ktoś w tym supermarkecie i może coś o nim więcej powiedzieć? marcin SUFO- PRACOWAĆ CZY GŁODOWAĆ ???? (10) FIRMA PURZECZKO- ZASŁYNĘŁA W DAWANIU CHYBA NAWET MOŻNA POWIEDZIEĆ ZAWYŻONYCH... VETO Optima Sp. z o. o. - Asystent ds. Rozliczeń (3) Ogłoszenie, które pojawia się po raz kolejny, aplikacja przez eRekrutera, a... Santo
Gdańsk Targ rybny 11 lok 1 ?? (12) Witam mam dziś pod tym adresem isc na rozmowe nigdzie w internecie nie moge... Iza Tak patrzę w ogłoszenia o pracę (8) ludzie tu nie ma przemysłu pracy na produkcji nic nie ma w tym Gdansku... emigrant ostrzezenie dla ludzi przed podjęciem pracy w HARRIS PYE POLAND (7) ostrzegamy każdego kto chce podjąc prace w tej firmie to jest banda i firma... pracownik Asystent specjalisty ds. marketingu - English Unlimited (1) Sopot. Jakies opinie? Ata Stawka w mcdonalds 9.40 netto (21) Ile moge dostać na ręke? Murzyn agencja Jobman - (Carrefour) (13) mam pytanie do osób pracujących w carrefour przez agencję pracy Jobman -... abc Dwadzieścia trzy razy to samo ogłoszenie (2) "Młodszy sprecjalista ds. sprzedaży". I jeszcze napisali z błędem. No i od... autor LOHMANN Gdańsk Budowlanych ?? (2) ktoś pracuje ? pracował w tej firmie ? jakie warunki i atmosfera ...??... zainteresowany Teamkey (4) Słyszał ktoś o tej agencji HR? m. Sprzątanie u Damiana (16) Która z pań pracowała u Damiana K. - sprzątanie klatek Morena? Zrezygnowałam... kryśka Cukiernia Czernis- sprzedawca. (6) Witam, czy ktoś pracował jakie zarobki, warunki pracy? ptysia Willa Raj dom seniora Rumia (17) Czy ktoś pracował w tym domu seniora?możecie na ten temat coś powiedzieć,... angelika Pytanie (4) Witam, szukam pracy na 1/4 lub 1/2 etatu czy ktoś wie gdzie najlepiej... mimi Menager w klubie na starym przedmieściu w Gdańsku? Ktoś tam był? (2) Rekrutacja trwała,trzy etapy, przeszłam pierwszy, dwie przede mną, ale nie... podejrzliwa Unique Club & Lounge w Sopocie - poranne sprzątanie lokalu (1) Witam, chcialbym opisac jak potraktowala mnie menagerka Anna Jankowska z... msciciel Praca w inpost - jakieś opinie? (1) Jak w tytule, jeśli ktoś może niech się podzieli opinią :) Adam Adam Ajenci Żabek (4) czy jest ktoś zadowolony z prowadzenia żabki jako ajent?? frog