Sprzątanie na basenie (3) Często pojawia się to ogłoszenie. Ktoś dzwonił? Co jest z tym nie tak, że nie... kk Jedz, pij tańcz (2) Witam, poszukują tam kelnerów lub kelnerki, jak wygląda tam praca? dają umowy... qba Pomocnik ds administracyjnych (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pomocnik-ds-administracyjnych... Ata
Bau max sp z o o Gdańsk (1) Witam czy ktos z Panstwa pracował w firmie budowlanej bau max sp z o o Gdansk... user_13801916953 Testy Epsilon rekrutacja - pilne (1) Czy ktoś słyszał coś o testach psychologicznych Epsilon, które wykonuje się... Marta Bardzo dziwne ogłoszenie (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pracownik-biurowy-w-hotelu-og... ktoś Spawacz - początki (4) witam jestem młodym spawaczem z małym doświadczeniem i ukończonymi 4 kursami.... Paulos107 Ochrona Aton? (2) Proponują 10 pln i umowę o pracę ? Czy warto ? zainteresowany Praca na weekendy znaleźć to cud? (13) Witajcie Od 2,5msc szukam miejsca gdzie mógłbym pracować tylko w te dwa dni,... Dziubeleczek jubiler schubert (3) czy ktos pracuje jaka atmosfera i oczywiscie placa edyta Stachtrans Kielno (1) Zna ktos ta firme, jakies informacje o jej wyplacalnosci i warunkach... kierowca Chwila&Moment Gdynia (6) Czy ktoś może coś powiedzieć o pracy w tym lokalu? Kolega był na próbę jako... kolega piekarza GALERIA TWARZY w krzywym domku w Sopocie. Był ktoś? (6) Córka znajomej kilka dni temu przeszła pierwszy etap, drugi wiązał się z... lipa nie lipa BALTIM kto pracował i nie dostał wypłaty (10) proszę o kontakt jesli komus nie wyplacono przepracowanych dni,godzin proszę... ja Praca w szkole na Azaliowej (1) Witam, mógłby mi ktoś powiedzieć jak się pracuje w szkole na ul. Azaliowej... user_137693646218 Czy nagrywacie rozmowy kwalifikacyjne? (6) nagrywajcie rozmowy kwalifikacyjne długopis z kamerą kosztuje 50 zł jeśli w... james Best Western Hotel Bonum - ciągła rotacja na stanowisku Recepcjonisty (1) Czy pracował ktoś z forumowiczów w Hotelu Bonum na stanowisku Recepcjonisty?... Anonymous Stawka dla hydraulika (2) czy ktoświe jaka stawka dla hydraulika z doświadczeniem, językami i upr. bud... chrynio Własna działalność (3) Moim zdanie warto założyć własną działalność. Samemu sobie szefujesz :) Jako... darek95 hotel hilton (18) Mam pytanie czy ktos pracował w hiltonie jako pokojowa? ania