Do konsulantek Oriflame i Avon (15) witam chce podjac prace w tych dwoch firmach ktorea ma wieksze powodzenie:)... mama AVON pytanie (10) witam jestem swieza konsultantka i tak mam na swoim koncie stan konta :... mama Ccig kara za zwolnienie (9) czy słyszeliście o karach za zwolnienie w ccig? jestem ich pracownikiem od... rasta
Czy praca w oriflame się opłaca??? Opinie. (77) Na trojmiasto.pl jest bardzo dużo ogłoszeń o pracy oriflame na stanowisku... matyldzia Nadetatowe godziny - pytanie. (3) Witam, pracuję na 1\4 etatu (z czego wychodzi mi w obecnym miesiącu... Patrycja Dofinansowania/kredyty na działalność gospodarczą - pytania. (4) Czy ktoś brał jakiś kredyt albo dofinansowanie z unii na działalność... Zdesperowany :) Sklep Alcatraz w Sopocie (3) Ciągła rotacja ..... Pracowników się nie szanuje ..... Pracodawca stosuje... hhok Ktoś podszywa się za firmę BIC (2) Uważajcie, bo ktoś podszywa się pod firmę BIC, chodzi o składanie długopisów.... mch Zgłaszanie do odpowiednich urzędów nieuczciwość pracodawców (26) Założyłem ten watek by ukrócić nieuczciwość pracodawców, to co się dzieje, to... Anty_cwaniak Nowy hotel przy dworcu SOPOT - hotel Mohlo - rekrutacja (1) Witam, czy ktoś składał papiery do tego hotelu. Złożyłam na stanowisko... Basiaaaczek Lakiernik - pomocnik, Reda (3) Ludzie w krótkim czasie odwiedziłem kolejny pseudo warsztat ,warsztat... POLAK Co to za dziwny e-mail? Ktoś wie o co chodzi??! (2) Chodzi mi dokładnie o to ogłoszenie:... Bordello Praca Sklep u Ani, Chemia i Słodycze z Niemiec. Gdańsk. (3) Uważajcie na te sklepy Chemia i Slodycze z Niemiec. Na Chelmie ul.... Autor. Praca w webd.pl (Globetel) (1) Witam, Czy ktoś z Was pracował w tej firmie i może powiedzieć o niej... Tony Centrum dystrybucyjne Żabka Fresh market w Pruszczu (2) Ktos wie jakie sa tam stawki ?? Prosze o info biedronka HAYS Doradztwo Personalne (9) Ktoś z was tam pracuje lub pracował? Zastanawiam się nad udaniem się tam na... E. Praca w agata meble w Poznaniu (1) Maj to czas komunii, rozkwitu drzew, pachnących kwiatów, a także wyborów... izabela Znalezienie pracy (8) Przez dwa lata byłem bez pracy, zarejestrowany w urzędzie pracy. Gdy... pracownik Eco Point-opinie (12) Eco Point (mycie zbiorników na statkach). Czy ktoś miał do czynienia z tą... Piotrek Operon praca (2) czy ktoś z was miał AC w rekrutacji w operonie? ewentualnie ma ktoś w... rebunish