LILU FRUITS Sp. z o.o. (6) Ktoś pracuje,pracował w tej firmie? jakieś opinie? z góry dziekuje za... blad Garda (6) Wyzysk wyzysk traktowanie jak piesek na posyłki, telefony nawet o póznych... .. Home Broker Gdańsk (14) Pracował już ktoś tam kiedyś? Mam rozmowę kwalifikacyjną z nimi umówioną w... outisder
Partnerzy Nieruchomości Praca - opinie (7) Witam, otrzymałam ofertę pracy z biura proszę o opinię o pracodawcy. Będę... Matu Obuwie Bartek (3) Czy ktoś pracował w tym sklepie? jaka umowa , zarobki ?? itp. ona Delikatesy gdańsk -od zaraz - ? (14) "Wymiar zatrudnienia: Pełny etat Forma zatrudnienia: Umowa o pracę Zatrudnię... Bezrobotna Schenker (4) Pracuje/pracował ktoś w biurze w schenkerze w gdyni? Jakie są warunki... xxx UWAGA ESSA - FH (1) Rozmowa jest poniżej krytyki, właścicielka obraża, jest arogancka i... Jagoda Umbrela (2) Wyzysk i tyle stanie za 7 na godzinę bez umowy to istny.. kabaret Sahajdaczny Zagranica, ale jak? (7) Chciałbym wyjechać za granicę, najlepiej do Norwegii albo Danii. Jestem dość... gawel0202 Lopievents (5) Darujcie sobie. Jeżeli ktoś myśli poważnie o pracy to nie powinien sobie... Nygus unikac henar sopot (11) facet jest niewiarygodny leon praca home&you (2) caly etat-umowa o dzieło lub zlecenia, zadnych urlopow i pewnie 24h w pracy.... km kto pracowal w firmie Autokomfort w gdansku Osowie (2) Mam pytanie jakie jest wasze zdanie o pracy w tej firmie? czesto ukazuja sie... Riki Art Oral (1) śmiech na sali... tiruriru Dalmacija (1) A co jeśli chodzi o prace w Dalmacija? znowu szukają kelnerki oraz pomocy... zaciekawiona Ankieta - mobbing (1) Bardzo proszę osoby, które doświadczyły mobbingu w miejscu pracy o... biedny student Kierowca w pizzeri/restauracji (2) Witam czy miał ktoś styk z taką formą pracy? Jak zamawiam pizze do domu to... andrju Praca w Trójmieście (6) Szukam pracy i pomyślałam, aby spróbować swoich sił w Trójmieście (aktualnie... Lena40 Pracownicy Poligrafii (2) Co z niedawno zamkniętą drukarnią i pracownikami Polskapresse na Połężu,... Antoni K.