Czy to forum odwiedzają warsztatowcy? (1) szukam opinii o warsztatach blacharsko lakierniczych i nigdy nie mogę nic... polak Stawki dla spawaczy?? (8) Witam. Takie pytanko. Jakie stawki są w Gdańsku dla spawaczy TIG i MIG stali... Marcin Lakiernik samochodowy, pomocnik lakiernika kielno (1) zastanawiam się co z tym ogłoszeniem jest nie tak, od dłuższego czasu... polak
Praca na lotnisku w gdańsku jako (GSE) operator sprzętu lotniskowego (11) Czy ktoś pracował lub pracuje na tym stanowisku ? Jakie zarobki i ogólnie coś... Ciekawski Biuro rachunkowe do DG (4) Planuję uruchomienie DG. Dopinam już sprawy związane z dotacją. Wysłałem już... Mistrzu Work wonders - proszę o opinie (2) Witam wszystkich forumowiczów. Chciałam zaczerpnąć Waszych opinii na temat... rujitsu Helios warunki (8) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/obsluga-kina-student-dzienny-... Rozbawiony Pizzeria Bazylia Gdynia ul. Legionów (4) Czy wie ktoś może jakie są tam warunki pracy? Ostatnio dość często pojawia... Ja Pracujecie w wigilię? (30) Pracuje się w waszych firmach w wigilię? Czy puszczają Was wcześniej do domu,... MT Kierowcy - kat. B (17) Witam. Pracował ktoś w rtv euro agd jako dostawca? Chciałbym sie dowiedzieć... Sprinter z maila agat.ba@wp.pl (1) Przestrzegam przed ofertą o przepisywaniu tekstów - przeczytaj uważnie tekst... ostrożny Praca w przedszkolu (3) Czy mogę pracowac przedszkolu po licencjackie z pedagogiki pracy socjalnej a... anka Wypowiedzenie z pracy po prośbie o urlop ojcowski (17) Mój mąż dostał wypowiedzenie z pracy po tym jak napisał podanie o urlop... iwona1979 Błędne pojęcie o zarobkach (12) wielu ludzi - błędnie moim zdaniem - uważa, że jak oni zarabiają 2000 netto,... Aradash Hampton by Hilton / Port-Hotel (35) Czy był już ktoś na rozmowie? Jakie wrażenia? dashdoll85 urząd pracy Gdańsk, harmonogram wypłat zasiłków na styczeń już jest? (5) może ktoś się orientuje czy jest już harmonogram na styczeń? wypłat zasiłków... nati SPAW-SZLIF (17) zna ktoś tą firmę? w ogłoszeniu oferują złote góry ale to nie spotykane na... Dawid Fresch logistic (2) Witam,co sądzicie o tej firmie? dostałem tam propozycje pracy,ktoś jezdził ?... Kaszub Monetnia Gdynia (6) Jesli ogłoszenie dotyczny Monetii na Warszawskiej odradzm. przezorna Uwaga na Jar Mix stocznia Północna !!!!! (8) ten koleś jest nie wypłacalny ludzie czekają za pieniędzmi a on wciska... stoczniowiec