praca chałupnicza-montaż zabawek

Fundacja Pomocy Zdrowotnej Doktor Melmed oferuje prace chałupnicze przy montażu zabawek kontakt telefoniczny 58 710 86 11 lub 58 719 40 10. Czy ktoś już pracował dla tej fundacji?
popieram tę opinię 76 nie zgadzam się z tą opinią 46

Re: praca chałupnicza-montaż zabawek

Wg umowy wczoraj miałam dostać pierwsze ramki do zrobienia... nie przyszły,czekam moźe będą dziś..Dzwoniłam mowią ze opóźnienie jeden dzien,to co miało byćjuż wczoraj dopiero wysyłają....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

opowiedz jak przyjedziesz..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

chyba 20 tys...
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzięki za info, nie myślałam że będzie aż tyle wpisów :)
podaję Wam jeszcze linka: http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Pomocy-Zdrowotnej-Doktor-Melmed/259942560800776 może to kogoś zainteresuje Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZABAWKOWA wywalKA =p

Niestety nigdzie nie płaca za nicnierobienie.jeśli ktoś będzie robił buble to i zwroty bedą
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dzisiaj tam dzwoniłam i kobietka, która odebrała telefon, była bardzo konkretna. Już na samym początku powiedziała o kaucji, więc nie było ukrywania kosztów. Poza tym powiedziała jeszcze, że można przyjść zobaczyć jak takie zabawki wyglądają. Ponad to wpłacana kaucja podlega zwrotowi w dniu zakończenia umowy, więc jest to jakieś zabezpieczenie. Sama się zastaniam czy skorzystać czy nie, ale najpierw przejdę się tam i zobaczę jak to wszystko wygląda. Poza tym sama Fundacja nie wygląda na ściemę, przynajmniej wg mnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

ZABAWKOWA wywalKA =p

Tak myślałem, jedna wielka szarpanina o każdą zarobioną złotówkę =\
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spokojnie idzie sie dodzwonić na ten pierwszy nr.podpisalam umowe 12 lutego czekam na elementy...przez tel powiedziano ze juz wysłano kurierem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

ponoć 1 zabawkę sklada sie ok 20 min., tylko czy te zabawki przyjdą , słyszałam ze kobieta czekała na nie 5 tyg. a potem czepiali sie wszystkiego co mozliwe i nie wypłacili całek kwoty na którą zresztą tez czekał 5 tyg. ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

O jakie zabawki chodzi bo jeśli czas montażu takiego gadżetu przekracza jedną godzinę to staje się to niezbyt opłacalne, a w małym pokoju 10 kartonów z elementami czeka, a terminy ganią. I czytałem o takich elementach takich zabawek które trzeba lutować itp.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak sie jest członkiem fundacji to zabawki przyworzą i odbierają na koszt ich i to jest ta cena wpisu, fakt dziwna fundacja...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Praca chałupnicza-montaż zabawek

To jest jakieś nieporozumienie =\ Mało komu opłaciła się taka praca =\ Poczytajcie w necie zanim podejmiecie decyzje =\
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tyle przekretów jest z tymi pracami chalupniczymi ze szkoda gadac...Rozumiem moze ze jakas kaucja ale az 200 zl??? 100 osob sie zgodzi maja 200 tys i sie zwijaja....
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4

200 zeta wpisowego??
Wybacz ale to brzmi bynajmniej "dziwne".

Daj znać jak to się rozwinie.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ta fundacja jest jakaś podejrzana.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

też tam dzwoniłam, pani mi zaproponowała wpisowe za 200zł , lub kaucje 350zł- do zwrotu po rozwiązanu umowy...
nie wiem czy to nie oszustwo- bo kto oferuje prace za pieniadze? fakt że 15 zł / zabawke to sporo
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ach 200 zl wpisowego to niby za co???Ja bym im nie dala....
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byłem tam osobiscie. biuro istnieje, podpisujesz umowe o dzieło.ja zapisałem się na montaż ramek, wpłaciłem 2 stówy wpisowego. Dziś mam dostać te elementy. nie wygląda to na oszustwo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 50

Najpierw sie tam dodzwon .Dzwonie od wczoraj i nikt nie odbiera.Pewnie nikt tam nie pracowal bo tak by ktos juz napisal.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

No i co w związku z tą pracą szukam już kilka dni czegoś na ich temat i nic nie mogę znaleźć. Ludzie odezwijcie się!!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (57 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Praca za granicą. Niemcy (7 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (60 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...