praca w Biedronce

Temat dostępny też na forum: Praca
Witam.Jestem w ciężkiej sytuacji,mam trojkę dzieci.Czy ktoś mógłby mi podpowiedziec jak wyglada praca w Biedronce(jakie są zmiany).Muszę iśc do pracy ale martwię się jak poukładam te moje dzieciaczki.Wolała bym pracowac na poranne zmiany.Mam do pomocy babcię(czyli prababcię dla dzieciaczków).Nie chciała bym jej aż tak obciążac.Dlatego lepiej by było pracowac na rano.Od której zaczyna się poranna zmiana?Jestem sama więc zdaję sobie sprawe ,że miodu nie będzie.Momentami nie wiem co robic....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: praca w Biedronce

na 6 zaczyna sie pierwsza zmiana i trwa zwykle do 14

Od razu Ci powiem, każdy chce mieć na rano. Po południu więcej pracy, więcej klientów i nikt nie lubi siedzieć do 22 bo posprzątać trzeba, lodówki umyć. Większość woli na rano.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Będziesz miała zmiany na rano, ale też na popołudnie (coś w stylu 14-22). Spróbuj może w Lidlu na 1/2 etatu, tam jest zmiana od 4 rano do 8 i czasami od 18 do 22, zawsze trochę nadgodzin wpada, ale jednak w ciągu dnia będziesz bardziej w domu, niż pracując w Biedronce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja się wypowiem tak sama pracuje w biedronce :) zależy od kierownika a ja mam super wszystko z nią do uzgodnienia np to, że mogłam chodzić tylko na rano. A zmiany w biedronce są różne np 6-14.15 lub 6-14.30
8-16.00 9-17.00 oj są różne godziny no i popołudniówki jak masz na 3/4 etatu a praktycznie wszyscy mają na samy początku mało kto dostaje cały etat to np zmiana może przypadać na 16-22.00.

Czy ktoś pracuje w Biedronce w Chyloni albo Leszczynki?Może i tam potrzebują.Jaka atmosfera?Martwię się o najmłodsze dziecko.Juz chyba za pózno na państwowe przedszkole?Trzebe będzie poczekac do kwietnia na zapis..Mam tyle mysli na minute.

Ja akurat pracuję w Gdańsku.Wydrukuj CV i zanieś może akurat dany rejon będzie potrzebował do któregoś ze swoich sklepów.

Tak zrobię.Na razie wysłałam aplikację.Już po 4 dniach zadzwonili,ale za daleko bym miała.Trzeba byc dobrej myśli,że wszystko się poukłada..

Ludzie dojeżdzają do pracy z Gdyni do Gdańska. Wszyscy bezrobotni wykręcaja się tym, że mają za daleko ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

spróbuj przedszkole na ul.zamenhofa tam zawsze są miejsca :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na państwowe przedszkole nie jest za późno. Dzieci po rozpoczęciu roku czasem odpadają-bo za dużo chorują i rodzice rezygnują, bo się przeprowadzają, bo znajdą miejsce w przedszkolu bliżej pracy/domu/dziadków.
Musisz iść i porozmawiać z dyrektorką.

Swoją drogą czemu przespałaś nabór? Jako samotna matka z 3 dzieci miałaś duże szanse.

W tym roku był nabór rocznika 2010 ale jeśli są miejsca w innych grupach, to przyjmą dziecko(jeśli jest starsze).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nic nie przespałam.Po prostu to swieża sprawa.Nie spodziewałam się,że tak wyjdzie...Życie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

fizjoterapeuta OWI Gdynia M.Morawski (6 odpowiedzi)

hej. czy ktoś uczęszczał z dzieckiem do tego pana? Jakie wrażenia?

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...