prezent dla 9-latki

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Prezenty
Dziewczyny pomóżcie, nie mam koncepcji, co kupić na święta bratanicy, 9-letniej dziewczynce... mam dwóch małych synków i nie wiem co może zainteresować taką dużą dziewczynę :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: prezent dla 9-latki

zależy co dziewczynka lubi :)
ja osobiście mojej 10 prawie letniej siostrzenicy kupuje brzydką lalkę http://www.google.pl/search?q=lalka+monster+high+clawdeen+wolf&hl=pl&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=vrDLUISHO8a6hAeUloDwBg&ved=0CEQQsAQ&biw=996&bih=636

teraz jest to wielki hit wśród dzeiwczyn :) jak dla mnie ta lalka jest mega strasznie brzydka ale jej się podoba i dostanie w prezencie :)

o tak potwierdzam ze to jest teraz na topie u dziewczynek w tym wieku.Lub zestaw do tworzenia biżuterii.Fakt zalezy co lubi .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

w zeszłym roku kupiłam jej lalkę barbi taką sliczną z konikiem :) teraz marzy o brzydkiej lali ;) dodam jesczce że też lubi nadal petschopy różne zestawy z domkami itd....

no właśnie wiem, że mojej bratanicy też się podobają te lalki i ma ich już 5 bo miała niedawno urodziny, w liście do mikołaja napisała, że chciałaby sekretny pamiętnik z tej serii ale w zeszłym roku kupiłam jej podobny i też na hasło głosem tylko, że nie jest to monster high i początkowo pomyślałam, że to bez sensu, żeby teraz dostała drugi w sumie taki sam :-) myślałam, że ją uszczęśliwię czymś innym, czymś wyszukanym :-) ale widzę, że jednak chyba nie...
pomyślałam, że kupię jej coś ambitniejszego :-) w końcu już jest dużą dziewczyną :-) ale chyba doszłam do wniosku, że jednak nadal jest dzieckiem i to jej marzenia trzeba spełniać nie nasze :-)
skoro mówicie, że to naprawdę taki hit to chyba kupię jej ten pamiętnik monster high, niech się cieszy :-)

dzięki dziewczyny :-)

oj to na pewno się cieszy z teo pamiętnika :):) jestem o tym przekonana bo ten pamiętnik też jest fajny są jesczce różne ciuszki dla tych lalek i jakieś kosmetyki z tej serii oczywiście typowo dziecięce :) ostatnio nawet gdzieś widzialam perfum monster...też kiedyż siostrzenicom kpiłam perfm ale wtedy hitem było hannach montana :)

nie nadążam za tymi hitami :-) co chwilkę coś nowego a jakie ceny tych zabawek, głowa boli :-)

Ja mam w domu 8-latkę i potwierdzam że wszystko związane z lalkami monster high jest na topie ;-)

Hitem są też specjalne zeszyty do projektowania modelek, np:
http://www.dobredladziecka.pl/2011/11/09/kreatywne-szkicowniki/

Zabawa fajna, nawet ja się wciągnęłam z dzieckiem ;-)

bardzo fajne, dzięki za podpowiedź :-)

Inne tematy z forum

Gdzie kupie stanik sportowy 70G? (20 odpowiedzi)

W Tchibo nie maja. Nie chce wydawac wiecej niz 60 zl wiec Shock Abs. odpada. Na necie jest sporo...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (225 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

Czy jazda konna jest bezpieczna dla dzieci? Proszę o poradę... (10 odpowiedzi)

Dzieciaki namawiają i zmuszają do wykupienia lekcji ale ja mam obawy - że to niebezpieczne, że...