proszę o namiary do osoby,która sprowadza auta....

Temat dostępny też na forum: Wrzeszcz Górny Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
dziewczyny pilnie potrzebuję telefon/mail do osoby,która sprowadza fajne samochody,,,,tylko sprawdzone osoby,liczę na Was..:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: proszę o namiary do osoby,która sprowadza auta....

To zależy czy chcesz kupić samochód już przywieziony, czy chcesz jechać z tą osobą do Niemiec, czy wystarczy Ci zapewnienie tej osoby że auto jest o.k. i ma je zwozić, oczywiście po wcześniejszym obejrzeniu go na zdjęciach.
Jedno jest pewne nikt nie przywiezie auta bez zaliczki

Witam
Ja tez jestem w nagłej sytuacji. Potrzebuje kogoś kto zna się na samochodach, zna język niemiecki i zechce pojechać z mężem po samochód oraz pomoże w załatwieniu wszystkich formalności tam na miejscu. Błagam o pomoc bo sprawa jest pilna. Serdecznie dziękuję za wszelkie namiary na osoby które się tym zajmują. Niestety nie jesteśmy z Trójmiasta, nikogo tu nie znamy i nie ma nam kto polecić osób które zajmują się sprowadzaniem aut. Czekam z niecierpliwością licząc na Waszą pomoc. Pozdrawiam Aneta

Hej. Jestem z Niemiec (Polka), mam samochod marki BMW 118 i inne rowniez moge nagrac, gdyz moj kumpel sie tym zajmuje i zawsze szuka dla mnie auta. Zawsze jestem zadowolona. Mowil mi juz dawno czy nie chcialabym posr.w sprzedazy na Pl, gdyz do niego przyjezdzaja Polacy , biora na lawete auta i do Polski. Jednak od tych! to nigdy nie wiadomo co sie bierze, bo picuja i zakrywaja autentyczny stan pojazdu. Tylko osoby naprawde zainteresowane. Kontakt przez nr.: GG :20312619 Pozdr.

.....Aaaa.. to BMW mam na sprzedaz, ma sie rozumiec. po szczegoly na ww GG.

Polecam bukar.pl
Krzysztof Bukowski, namiary znajdziesz na stronie.

Inne tematy z forum

Przedszkole 43 Jantarek Gdynia (3 odpowiedzi)

Witam, drogie mamy czy kogoś pociecha uczęszcza do przedszkola nr 43 "Jantarek ? Jeśli tak to czy...

odżywka do włosów dla trzylatki (41 odpowiedzi)

moja córka ma piękne kręcone włoski (niezbyt długie, ale coraz gęstsze) z przodu i z boków...

Dobry ortodonta (28 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?