przeprowadzka Rumia Janowo-Gdynia Oksywie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Dom i mieszkanie
Interesuja mnie namiary na sprawdzone firmy lub osoby prywatne z duzym samochodem. Przeprowadzamy się w najbliższą środe

Troszke rzeczy mamy+duża lodówka. Z mebli- łozeczko, dwie komody i regal
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: przeprowadzka Rumia Janowo-Gdynia Oksywie

hopsa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zerknij na tych, może jeszcze działają

oferia.pl/usluga/item905524-przeprowadzki-gdynia-sopot-gdansk-mustangi-transport

Korzystałem pod koniec października. Coś im strona www padła, ale było tanio (chyba 50zł/h, bez noszenia) i przyjechali na czas. Auto może nie najnowsze, ale całkiem pakowne a o to chodzi w sumie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam chłopaka, który mnie przeprowadzał i pomagał mi przy transporcie materiałów budowlanych. Można się z nim dogadać. tel. na e-mail jakby co .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

napisz ile jestes w stanie zapłacić i czy chcesz z noszeniem czy bez,mamy dużego nowego craftera,jestem z rumi,pracuje w janowie,mogę pomóc.

https://clicktrans.pl/
Wrzuć tam ogłoszenie o przeprowadzce ( za darmo) to się zgłoszą do Ciebie firmy z cenami od razu , na pewno jakąs wybierzesz
Przed wyborem sprawdź opinie o firmach - chociaz firmy sa tam jakos specjalnie weryfikowane ale ja tam zawsze dmucham na zimne:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

agnieszka a gdzi się przeprowadzasz bo oksywie to od niedawna moje rejony :)

Witam,

Zajmujemy sie profesjonalnie przeprowadzkami .
Jak nadal aktualne to prosze o kontakt pod numer
530-437-666 jak bede wiedzial ile jest dokladnie rzeczy to umowimy sie na jakas konkretna stawke.
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Schody (3 odpowiedzi)

Witam, Poszukuje firmy badz stolarza ktory wykona mi schody w domu. Wstepnie podobaja mi sie...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

Nawóz Do Borówek (3 odpowiedzi)

Dzień dobry. Szukam innowacyjnego sklepu z bio nawozami do pielęgnacji roślin. Chcę, aby mój...