przesuniecie proboszcza do innej parafii

dwa lata przed emerytura, to skandal, nawet w zakladzie pracy sa trzy miesiace wypowiedzenia, a nie dwa tygodnie, po 28-latach
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: przesuniecie proboszcza do innej parafii

Liczy się jakość a nie ilość. Radzę uważniej czytaj biblię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tyle błędow ortograficznych a ktoś się przyczepil do mojrgo : "muj". oczywiście to bląd ale jak nie patrze na ekran i szybko piszę to sie zdarza za co przepraszam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z tym, że kupować nie znaczy spożywać... Prawie robi oooooogromną różnicę... o to w tym całym tekście chodziło nieprawdaż? A co do mojej wiary jak dotąd jeszcze o niej nie wspomniałam... a może PRAWIE wspomniałam? Nie akceptuję ani nadmiernego pijaństwa ani molestowania nie daję na to przyzwolenia... uważam jednak że krytykowanie Księdza za to że KUPUJE alkohol jest z lekka idiotyczne Pozdrowionka!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

slabo sluchasz kazan a na religie pewnie wogle nie chodziles nie tobie oceniac i mowic kto do kosciola ma chodzic i gdzie zanim cos napiszesz zastanow sie nad soba
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pech ale tej Mszy to ja nie lubie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

no i git! Osoba o nicku "parafianin" nie będzie musiała zmieniać parafii i dale będzie mogła/mógł śpiewać w chórze na mszy kaszubskiej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

do dan zagraj lepiej napewno ci sie uda zycze powodzenia zuce tobie ten grosz na mszy sw zastanow sie !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

doszla do mnie wiadomosc na ktora czekalem i wiedzialem ze tgaka bedzie bo nie dopuszczalem innej informacji nasz proboszcz zostaje i dziekuje wszystkim parafiana kturzy modlili sie o pozostawienie naszego duchownego w naszej parafi sprawiedliwosc wygrala dzieki takim dobrym ludzia kturzy zamieszkuja tu tutejsza parafie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

PROBOSZCZ ZOSTAJE!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

jasne szpieguje i z lorneta stoje na przystanku a wogole jestem szpiegiem z karainy deszczowców .
hahah
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani o niku TRoskliwa jak taka wierzaca jestes to znasz powiedzenie -UMIARKOWANIE W JEDZENIU I PICIU. Częste kupowanie gorzały to chyba nie jest umiarkowanie w wykonaniu osoby duchownej a dlaczego wieczorem- bo ludzi mnie j w sklepie robi zakupy, tak trudno to zrozumieć? Cóz ja spierac się nie będę, Pani ma swoje odmienne zdanie.
Nie zawsze trzeba miec za drania, tego co jest innego zdania. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

A może ty szpiegujesz ks. Leszka, że tak dokładnie wszystko wiesz?

a tak poza tym skąd wiesz jak zachowują się tzw. panienki.
może czas najwyższy zainteresowac się sobą?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

kupuje czasami wódke, czasem piwo w SKLEPIE ale nie jestem osoba duchowną! Nie gadam jak panienka nie drepcze jak panienka . TERAZ WIDZISZ ZASADNICZA RÓZNICE CZY OCZY PRZYMYKASZ. Jest na to przyzwolenie prawda? na picie wódy, molestowanie(np. w innych parafiach) , po co ta obłuda
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

mlody do mlodego to nie pal na parkingu koscielnym to jest miejsce na palenie????? czy to palarnia? jezeli nie chcesz z nim gadac to nie gadaj a nie ze smiejesz sie razem z nim i wszystko jest ok a za plecami co innego mowisz ... podle!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

jezeli tobie facecik przeszkadza klimat naszej parafi to sie wyprowadz na twoje miejsce zapewne przyjdzie ktos kto zakceptuje nasza parafie zwolnij miejsce... tak bedzie lepiej bo takich ludzi jak ty to tu nie potrzebujemy!!!!!!!!....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rozumiem, że Ty nigdy nie kupujesz wódki i do tego WIECZOREM, o jejku i w SKLEPIE!!! Skandal!!!
Mi się to zdarzyło kilka razy do tej pory myślałam że to całkiem normalne...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

brawo..... co nie kturzy nie maja zielonego pojecia a gadaja byle gadac i to bez sensu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do ruda
Nie bardzo jesteś zorientowana co do tej walki o księży, w innych parafiach też walczą. To proste wystarczy wpisać odpowiednie hasło w GOOGLE i wyskoczy... To jest żenada! W dobie komputeryzacji...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

ruda kojarzy mi sie to z falszywoscia i tak podejrzewam ze to nie prawda bo mieszkam w tej parawi od jej zalozenia i tez mi sie nie przelewa i sam osobiscie nieraz nie mialem i nigdy nie uslyszalem cos takiego wrecz przeciwnie jak cos zalatwialem w biurze parawialnym to zawsze sie zapytal jak chcialem mu placic czy mam czy nie potrzebuje na cos innego zawsze co do pieniedzy ks proboszcz byl nie przychylny....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Masz jakiś uraz z dzieciństwa. Idź po poradę do psychoanalityka.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...