Prosze o pomoc w wyborze pediatry z przychodni na abrahama w gdyni. Mam do wyboru Grzebinska, Borzycka i Sobiak. Macie z nimi jakies doswiadczenia? Moze pomoc przy wyborze?
Re: przychodnia na abrahama w gdyni - ktory pediatra ?
white_rabbit
(11 lat temu)
My jestesmy zapisani do dr Grzebinskiej. Do przychodni chodzimy na bilanse i szczepienia, pozostale wizyty prywatne (tez dr Grzebinska oczywiscie). Bardzo polecam.
~mama nastolatka
(11 lat temu)
Syn od urodzenia chodzi do dr. Sobiak (dziś ma lat 15, więc już długo to nie potrwa). To najlepszy lekarz jakiego znam i pomimo wyprowadzki dość daleko pediatry nie zmieniłam.
A mieliśmy kilka sytuacji naprawdę problemowych, pani Dr sprawdziła się rewelacyjnie za co jestem jej wdzięczna.
~Mamuska
(3 lata temu)
A ta Borzycka lub inna to naciskaja na szczepienia dzieci (teraz doroslych)??? Bo akurst noje dzieci wychowuje bez szczepien, i na razie dzieki Bogu nie choeuja, ale czasem potrzebuje skierowanie np na plukanie uszu. I chce sie zapytac czy scigaja aby na dile zaszczepic dziecko.? Wy chyba wszystkie szczepicie?
~ooo
(11 lat temu)
Obie córki zapisane są do dr Sobiak. Jestem bardzo zadowolona. Nie oszczędza na skierowaniach do specjalistów czy badaniach diagnostycznych a mam wcześniaka więc wiem co mówię.
Pani Borzycka odmawia wystawienia skierowań na badanie krwi oraz do lekarzów specjalistów. Dodatkowo jest niedoinformowana i nawet nie zna obowiązujących ją przepisów. BARDZO nie polecam.
To ciekawe bo mojej corce skierowania dawala np na badania krwi i moczu bo nisko na siatce centylowej,gdy miala zaparcia dostalysmy skierowanie do gastrologa okulisty gdy nie byla pewna co do wzroku mojej corki.Od 3 lat chodzimy ,nie mam zastrzezen
Również nie polecam.
Sama sobie zaprzecza. Stawia diagnozę po czym na kolejnej wizycie oświadcza, że nic takiego nie powiedziała.
Skierowania dostałam, kilka razy sama zasugerowała. Do specjalistow zawsze sama o to prosilam