pytanie o komandory

witam mam pytanke czy wiecie jakie sa mniej wiecej ceny komandora dwu i trzy drzwiowego? macie jakies sprawdzone firmy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pytanie o komandory

nikt nie ma sprawdzonej firmy?

chodzi mi dokladnie o zabudowy typu komandor niekoniecznie dokladnie tej firmy tylko ogolnie o zabudowe z przesuwanymi drzwiami

Wszystko tj. zależne od materiałów, wym., akcesorii to są meble pod wymiar także nie ma ustalonych kosztów i tyle.
Wszystko zależy od tego co ty chcesz w środu, jakie mają być fronty.
Dla przykłądu:
zupełnie inaczej będą kosztować drzwi suwane w systemie Aluminiowym czy stalowym, do tego dochodzi co wybierzesz sobie jako wyełnienie tych drzwi np. płyta, Colorimo, lustro itp.
Także widzisz nie można ustalić jaka cena jest konkretnie każda zabudowa jest poprostu inna.
Podejdź na któryś z punktów Komandor to na pewno ci to wytłumacząi wyliczą, lub zadzwoń.
Wystarczy że będziesz mieć wym : WYS, Szerokość zabudowy i głebokość.

http://www.pomorze.komandor.pl/dealerzy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...