rem-rolety

Witam! Chciałam spytać, czy ktoś korzystał z usług gdańskiej firmy rem-rolety? Nie mogę niestety znaleźć żadnej opinii na ich temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rem-rolety

nie znam tej firmy ale mogę polecic pana ktory u mnie robił rolety. 502204517 pozdr.

A może jednak ktoś zna?

ja pracuję w tej branży od długiego czasu. rem-rolety bierze od producenta z kartuskiej :) czyli od nas :)
wyrób jest 1 klasa, ale czy pomiar i montaz będzie zrobiony profesjonalnie to tego nie powiem, kilkanaście razy rolety wracaly na produkcję z powod złego pomiaru u klienta. tyle ode mnie na temat tej firmy :)
acha , nie daj sobie wcisnąć rolet w kasecie Prestiż :) żądaj kaset Vegas :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dziękuję za odpowiedź. Tyle firm jest na rynku, że naprawdę trudno na jakąś się zdecydować. A wiadomo, że nie chce się kupić tandety, ani też przepłacić...

dziewczyny a ma ktoś rolety zaciągane od dołu? poprosze o namiary do firm które je wykonały dla Was. dzieki z góry

my robimy od dołu również. zapraszam na priv
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A jak działają takie rolety zaciągane od dołu?

Odradzam! Zamontowana roleta antywłamaniowa uległa awarii i zablokowała sklep - zdarza się. Sprawa zgłoszona przeze mnie w sposób spokojny, rzeczowo i spokojnym tonem. Podejście pracownika lub szefa REM nie do zaakceptowania - bez powodu obrzucony zostałem pretensjami, jak gdybym wyrządził temu człowiekowi wielką krzywdę - nie usłyszałem żadnej propozycji terminu wizyty montera, tylko m.in. serie pytań w moim kierunku pod ciśnieniem "i co? i co ja mam niby zrobić? i co mam teraz zrobić? zejść z montażu z gdyni i jechać do pana?". Szanowny Panie, to Pan powinien udzielić odpowiedzi na moje pytanie, a nie zadawać je mnie. Jako klient zgłosiłem jedynie usterkę rolety, prócz tego nie powiedziałem nic na temat terminu wizyty - cały monolog Pan z REM Rolety wymyślił we własnej głowie, ale obrzucił nim mnie - swojego klienta. Jedyne co mi przyszło do głowy po tej rozmowie to fakt, że wybrałem złą firmę do montażu rolet.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie tak dawno właśnie kupiłam wysokiej jakości rolety rzymskie . Szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona z zakupu, ponieważ okazały się bardzo solidne i ładnie wyglądają

Inne tematy z forum

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...