robyg i eurostyl

czemu w reklamach tak fajnie ceny meiszkan nawet na stronie www
a jak sie pojedize to okazuje sie ze zabojcza cena miejsca parkingowego piwnicy udzial w gruncie ? robyg sie reklamuje ze promocje a figa bylem ostatnio i miejsce i piwnice daja tylko to drogich mieszkan w eurostylu tez nie bylo mowy by cos wynegocjowac a niby po nowym roku takie promocje moim zdaniem nic nie ma lepiej u tych deweloperow
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: robyg i eurostyl

mysle, ze warto jeszcze poczekac. Wiele mieszkan bedzie gotowych do odbioru w II i III kwartale tego roku, wiec jeszcze nie maja takiego cisnienia. Fakt, ze te dodatkowe oplaty za piwnice, miejsce postojowe, udzial w gruncie! to strasznie słaba zagrywka deweloperow- my rowniez szukamy czegos i po rozmowie z eurostylem pozostal raczej niesmak. Lepiej podac wyzsza cene mieszkania i nie wyskakiwac z tymi dodatkowymi oplatami...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wlasnie ja jadac do eurostylu i robygu bylem zdecydowane prawie na zakup a tu sie okazlo ze 15tys prawie wiecej to pomyslalem ze moze lepiej poczekac nawet z rok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja kupilam mieszkanie w Eurostylu, umowe podpisałam 27 grudnia, cena wyjsciowa z miejsce w HG 490tys a ja zapłaciłam 455tys. Wiec chyba mozna sie targowac!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szkoda tylko, ze nie poczekalas bo niedlugo to mieszkanie moglabys kupic za 390tys...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

przy mieszkaniu za pol banki ;) pare tysi opuscili ja mowilem o tych za 160tys

Ja tez kupilam w Robygu i prawie 15 tys zaplacilam mniej

Inne tematy z forum

Dom nad morzem (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam domu do zakupu nad morzem. Zależy mi tylko na nowych domach, w stanie developerskim...

Deweloper w Pucku (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, planuje zakup mieszkania w Pucku i mam pytanie do Was. Czy ktoś może kupił albo...

Gdzie kupić mieszkanie?? (37 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...