rozczarowanie

Temat dostępny też na forum: Donna Marzia
Wiele obiecywalam sobie po kolacji w Zielonym Dworze. Bylam na firmowej kolacji, w pieknej sali na samej gorze. Wystroj bardzo ladny, stol pieknie ubrany. Niestety zawiodlam sie na obsludze, niemila pani przy wejsciu - odpychajace przyjecie, kelnerzy jakby nie sluchali. Jedzenie, no coz, moze ja mialam pecha, bo trafilam na filet rybny z samymi oscmi (byly to roladki), pare z nich utkwilo mi w gardle, co bylo niemilym przezyciem Na moja uwage o cieplocie ryby (zimna) i ilosci osci (zostawilam danie prawie nieruszone) obsluga zignorowala moja uwage, wrecz poblazliwie patrzac sie na mnie (pewnie wydziwialam, bo osci). Od takiej filozofii zbudowanej wokol tej restauracji wymaga sie wiecej. Nie zostalo mi zaproponowane nic w zamian, musialam jesc przystawki. Szkoda, dla mnie duzy minus i z pewnoscia nie bede polecac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Miły nam Gościu.
Jest nam niezmiernie przykro, że nie była Pani usatysfakcjonowana pobytem w naszym miejscu. Co do naszych opiekunów gości, wcześniej nie zdarzyły się tego rodzaju uwagi dotyczące opieki z ich strony, gdybyśmy znali więcej szczegółów na temat daty Pani wizyty, moglibyśmy ustalić, kto się Państwem tego dnia opiekował i się poprawić.
Rozmawialiśmy o tym - przepraszamy, jeśli nie była Pani zadowolona.
Ryba - nie kupujemy mrożonej soli i pangi, kupujemy ryby z Bałtyku, sami filetujemy, cóż, czasami mogą być ości. Możemy jeszcze raz wyrazić skruchę; zapraszamy raz jeszcze - na koszt Dworu - w nadziei, że zmieni Pani niekorzystną opinię o Zielonym Dworze. Zaręczam, że dokładamy wszelkich starań, aby goście wychodzili z naszego miejsca zadowoleni. Przepraszamy i zapraszamy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Lidia 949 - ocena (3 odpowiedzi)

Z całego serca mogę polecić Pana Romana . Od kilkunastu lat zmagałam się z bólami głowy które...

KP - ocena (4 odpowiedzi)

Jestem zachwycona i ze spokojem oddaje dziecko do Mondo. Rodzinna atmosfera, darmowe wycieczki,...

Klient - opinia (3 odpowiedzi)

Zdecydowanie nie polecam, omijać z daleka i jak najszerszym łukiem!