Re: różnica w rozwiniętych mięśniach nóg
moim zdaniem na wszystko pomaga odpowiednia, terapeutyczna oczywiscie dawka ostrego SEXU..
zamiasta łazic do psychologa czy innego ortopedy polecam odbyc dynamiczny stosunek i wszelkie problemy przestana byc wazne..oczywiscie miesnie nog, po kilkunastu sesjach rowniez zaczna byc symetryczne, w wszelkie kontuzje zalecza sie..niestety tutaj trzeba byc troche aktywnym, wiec pozycja na tzw leniwca odpada :)
nalezy tez pamietac o odpowiednim nastroju: czyli swiece, dobra kolacja (nie za ciezka, bo nie wiadamo czy od razu nie trzeba bedzie ostro przyspieszyc),spokojna muzyczka (enigma jest ok).
aha - polecam tez wziac przedtem prysznic..nie przesadzac z perfumeria - ma byc czysto i zmyslowo, a nie aptekarsko.
i pamietajcie o zabezpieczeniu (Durex Extrasafe), bo becikowo to sie nieoplaca.
dla znudzonych polecam Gierke: "Rozkosz"
http://www.allegro.pl/item802834749_kajdanki_gra_dla_par_rozkosz_gratisy.html
sprawdzilem z moja Luba i takiej akcji to juz dawno nie mialem..bylo naprawde ok, bo powiem w zaufaniu, ze po 8 miesiacach znajomosci musialem nieraz podczas koncowej fazy wyobrazac sobie ze robie to kolezanka z pracy (kazdy dalby sie pochlstac, by ja poczesać ) lub inna atrakcyjna niewiasta, choc moja Luba jest super, jednak po pewnym czasie kazda Pani traci niestety swoja moc i potrzeba jest swierza krew..no ale od czego sa delegacje :)
moje niespelnione marzenia w tej kwestii to:
-sex z 2 paniami rownoczesnie,
-sex z calkowicie nieznajoma Mega laską,
-anal intruder z moja Luba, bo nie chce sie zgodzic:/ ale bede dalej przekonywal...
-chcialbym tez pokochac sie troszeczke z : Szafraniec i Włoszczowską,choc jesli chodzi o ta druga, to sprawia wrazenie takiej delikatnej i wrazliwej dziewczyny i moj brutalny k**** moglby uszkodzic jej drogocenna Vagine...wiec chyba bym odmowil...
-oral z Jenna McCarthy :)
-Sex w przebieralni basenu w Hotelu Gdynia (raz prawie sie udalo)
-bzykanko w stanie niewazkosci
-przejscie z anala do orala -na to my Girl nie ma szans by sie zgodzila :/
-pieprzyc sie z dziewczynami wycietymi z tektury (to jest bez sensu)
pozatym ten tydzien nie zaczal sie zbyc optymistycznie: spie pod lozkiem, wybucham bez powodu histerycznym smiecham...to wszystko przez ten cholerny trenazer
no dobra..ide krecic :((( bueeeeeeeeee!
0
0