sala złota róża

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
hej na mnie też ta sala wywarła duże wrażenie i od razu się na nią zdecydowałam, właścicielka rzeczowa wszystko opowiedziała i pokazała nie pomijając najmniejszego szczegółu. Już się nie mogę doczekać kiedy będę miała tam wesele :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sala złota róża

napisz termin swojego wesela w tej sali, bo jestem przekonana że ten wątek został założony po to aby odwrócic uwage od pozostałych, nie do końca pochlebnych o tej sali. Zalatuje tanim marketingiem.

....zwłaszcza peany na czesc wlascicielki i szczegółów... miałam okazję ją poznac, o ile kobieta ta faktycznie była właścicielką... całkowity brak profesjonalizmu, na pytania o gramatury mięs podawanych do obiadu i zakąsek nie wiedziała o co mi chodzi. Sala - bez szału, raczej bezpłciowa, nie ma klimatu tylko gabaryty. Otoczenie i lokalizacja - beznadziejne. Siostra nawet nie czekała na mój komentarz po spotkaniu z szefową, od razu stwierdziła że zalatuje mocno amatorszczyzną.

Zgadzam się z przedmówczynią w 100%! Duży plus sali to jej wielkość i ustawność, cała reszta z panią menadżerką na czele do wymiany!

A ja mam jak już niejednokrotnie pisałam całkiem inne zdanie na temat tej sali ja jestem zadowolona po rozmowie z właścicielką i nie ukrywam tego że mam tam wesele i jestem szczęśliwa :) Powodzenia

Inne tematy z forum

Mój pies ugryzł moje dziecko (32 odpowiedzi)

Witam, mam problem z moim 9 letnim psem. Mamy go od szczeniaka, wzięliśmy go z Ciapkowa, jest...

Aalto (3 odpowiedzi)

Aalto w języku fińskim oznacza "fala". Osiedle powstanie w zielonej i spokojnej lokalizacji, a...

Koszykówka (3 odpowiedzi)

Hej. Czy są tu może dziewczyny, które grają w amatorsko w koszykówkę i poszukują osoby do...