Lucyna

Fryzjerzy

Gdańsk, Łowców 10

J .Sonntag - ocena (1) Na umówiony termin usługa została wykonana : bardzo sprawnie, fachowo i w... J .Sonntag Lucyna - opinia (1) Klient nie wie jak bedzie wygladal po usludze Na kilka wizyt za kazdym razem... Lucyna Profesjonalizm i nowoczesność! (1) Rewelacyjna fryzura i kolor włosów. Polecam w 100%. Nowoczesny dobór koloru. Bożena
opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług , chodze juz tam kilka lat bardzo dobre ceny... Paweł Tragedia z moimi włosami... rozczarowałam się (1) Płakałam po trzecim umyciu mojej trwałej... a trwałą robiłam pierwszy raz.... Asia Polecam (1) Świetna atmosfera, znakomite podejscie do każdego klienta...kobieta na... zuz zdecydownie polecam (1) Domowa atmosfera panująca w salonie, bardzo profesjonalny sprzęt, farby... Ewa naprawdę super!!!! (1) Do pani Lucyny chodzę od wielu lat (do kolejnych miejsc, gdzie pracowała).... Magda Polecam wszystkim szukajacym profesjonalizmu (1) Nie bede sie rozpisywal , napisze tak: trzeba samemu tam isc i ocenic. Mysle... Jarek