salon swiniarskiego we wrzeszczu???

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Hej dziewczyny, czy ktoras z Was moze cos powiedziec na temat tego salonu, zastanawiam sie zeby sie tam umowic na fryzure slubna i makijaz. Fryzjerka z salonu mmegi mi ich polecila ( u nich juz nie bylo terminu wolnego ), ale moze Wy na ich temat wiecie cos wiecej. Prosze o rady!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salon swiniarskiego we wrzeszczu???

Ania, pan Świniarski jest Super fachowcem tylko że juz nie jest taki młodziutki. Nie znam jego pracy jeżeli chodzi o fryzury ślubne, znam jego strzyżenia itd. Nie wiem czy sam pan Świniarski jeszcze pracuje ale fachowcem jest rewelacyjnym. Salon może być świetny ale nie wszyscy ktorzy tam pracują mogą być tak rewelacyjni jak mistrz. Nie znam dziewczyn które tam pracują więc ciężko mi powiedzieć. Pan Świniarski jest napewno rewelacyjnym fachowcem. Spróbuj

no to w takim razie gusta bywaja rozne bo mi np wyzej wymieniony Pan nie odpowiada. Moze i jest fachowcem ale w trakcie strzyzenia bardziej jest skupiony na recepcji,nadzorowaniu pracy salonu niz na samej klientce/kliencie ktorego ma strzyc. Osobiscie bym go nie polecila nikomu.

W tym salonie odwalono na mojej głowie największą kichę w moim zyciu.Pani pomyliła farby i zamiast jasnej blondyeczki z delikatnym dodatkiem czekolady , wyszłam jako brunetka z białaymi plamami na włosach (wyglądalam jakby mi się jakiś ptak na głowę z****** - za przeproszeniem). KOSZMAR!!! Do tego w żadnym innym salonie, nikt nie chciał się podjąc tego aby coś z tym co miałam na głowie zrobić. Pomogły mi wtedy Panie w Madisonie. Nie wyglądałam super,ale o 100 razy lepiej niz po wyjściu do Swinarskiego. Nie zapłaciłam za tamtą wizytę mimo przeprosin szefa, który obiecal to naprawić nie pozwole by jakakolwiek Pani z tamtego salonu dotknęła moich włosów(może niesłusznie,ale już jakoś im nie ufam). Pani, która mnie tak urządziła ma na imię Asia.

Za to polecam maniciurzystkę, Panią Dorotkę, która tam pracuje.

Pozdrawiam

Ola

wow, no to teraz mam problem, musze pomyslec, a moze znacie jakis fajny salon w okolicach gdanska, odrazu z makijazystka??megi juz zajeta:-((

Może spróbuj tam gdzie na bóstwo robiła się kroszka? I makijaz i fryzurkę miała bardzo ładną. Oto link do jej relacji ze ślubu:

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=312191&t=290823

Ja też nie polecam tego Pana wszystko jest ważniejsze niż klientka na fotelu jak już to umów się z Beatą taka blondynka z dłuższymi włosami jest bardzo fajna i kompetentna a do Pana Świniarskiego to idź tylko zapłacić to mu wychodzi najlepiej.

taka sobie ta fryzura makijaż ok delikatny a nie jak nie ktore tona tapety :)

Nie polecam, ta sama liga co kosmetyczka J. Patała. Żyją wspomieniami, kiedy brylowali wśród trzech salonów na krzyż i "obsługiwali wpływowe osoby" - to mnie zawsze najbardziej rozśmiesza. Wszystkie dziewczyny na ślub są tam od lat czesane tak samo.

dzieki dziewczyny, no to chyba szukam czegos innego...

chodziło Ci konkrretnie o to zeby isc do szefa czy w ogole o ten salon? bo sam on owszem, zabiegany i zajety salonem bardziej niz klientami, a jesli chodzi o fryzjerów, to ja miałam przyjemność być mile i dorbze obsłuzonym przez dwóch, Sebastian i Pani Kasia, obcinam włoski tam od paru lat i jeszcze nigdy nic sie nie stało, w porównaniu z innymi salonami,
a fryzurke ślubną tez tam robie, włascie u Pani Kasi, od razu wiedziała o co mi chodzi :)

wlasciwie to chodzilo mi o sam salon, do kogo mialabym sie umowic to sama nie wiem, nie chodze czesto do fryzjera, ale mam dlugie i ciezkie wlosy, i musza byc dobrze zrobine zeby sie trzymaly dzien i noc. Mozesz polecic p. Kasie??a do makijazu??znasz tez kogos z tego salonu??

ja polecam, ale pewniejsza bedziesz jak zrobisz próbną :)
a co do makijarzu to niestety nie znam...
ja bede miała rozpuszczone włoady wiec na temat upięc niestety nie moge nic powiedziec :)
ale zawsze warto spróbowac, ja za probn zapłacilam 50 zł, w cenniku jest 80, moja była mniej wymyslna :)

jak bedziesz pamietac po slubie jakbys mogla to wyslij mi zdjecie z fryzurka, zawsze to jakies wyobrazenia, rozgladne sie jeszcze za jakimis salonami, ale na probna pojde obojetnie gdzie to bedzie, zawsze to troche wiecej kosztuje, ale jak w dniu slubu mam wyjsc od jednego fryzjera i szukac nastepnego, to lepiej zaplacic te 80 zl wiecej, przy tych calych kosztach weselnych to juz jest nie wiele:-)))

dokładnie :) ja byłam na dwóch probnych :)
jak bym zapomiała wysłac fotki to wyslij meila na początku sierpnia :)

Pamiętam jak 8 lat temu przyprowadziłam tam moją koleżankę, która zapytała "Mistrza" o fryzurę próbną. Tak ją ofuknął, że się wszystkim głupio zrobiło. Powodem było to, że uważał się za tak nieomylnego, że nie ma potrzeby wykonywania fruzur ślubnych. Na szczęście namnożyło się salonów od tego czasu i można coś wybrać. Polecam Panią Julitę z Haffnera.

kazdy ma inne doświadczenia, mnie naszczęscie nic takiego z ich strony nie spotkało, wręcz przeciwnie :) nie warto polegać na opini jednej osoby, a najlepiej przekonać sie na własnej osobie :)

Co do pani J. Patało to bym się nie zgodziła. Widziałam mnóstwo efektów jej pracy i uważam że byly świetne. To nie jest tylko moje zdanie,ale też wielu innych osob ktore znaja sie na rzeczy. Jeżeli chodzi o salon fryzjerski to polecam pania Basie z Fabryki Fryzur w Sopocie. Współpracuje z super wizażystka Alą. Robiłam makijaż sylwestrowy byl rewelacyjny. Ala pracuje na super kosmetykach i jest nie droga. Polecam z czystym sumieniem. Tel do salonu: )58-555-30-40

Ja doświadczałam efektów jej pracy przez trzy lata leczenia twarzy. Ale widocznie nie znam się na rzeczy.

Inne tematy z forum

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...