samodzielna dekoracja kosciola/sali -doradzcie co kupic

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mam prosbe do osob, ktore maja doswiadczenie w robieniu dekoracji. Chce zrobic pojedyncze kokardy + kwiatek na lawki w kosciele i nie wiem czy do tego kupic atlasowe szerokie wstazki, czy organze ? dekoracja nie moze byc klejona do lawki, tylko obwiazana, co radzicie kupic? Czy ta organza wloska, ktora sprzedaja na allegro (np. szer. 30 cm) nadaje sie na taka dekoracje?czy nie jest zbyt miekka, i czy lepiej kupic ta obszyta na brzegach ? i jakie akcesoria jeszcze beda potrzebne (szpilki, sznurki ?) prosze doradzcie cos
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: samodzielna dekoracja kosciola/sali -doradzcie co kupic

nikt nic nie wie? buuu ;(

najlepiej kupic organze z obszytym brzegiem+wstążke nie za szeroką+ drucik srebrny na szpulce(cienki) i tyle:)

dzieki, widzisz o druciku nie pomyslalam i bylaby klapa :)

jak dla mnie na takie wstążki lepsze są wstążki satynowe nie organza, szerokości conajmniej10 cm :)

wg mnie ładnie wyglądaja wstązki z tiulu - kupujesz na metry w krawieckim i tniesz na długie wstązki --- wyjdzie tanio bo tiul ma około 1,5 metra szerokości

Dzieki dziewczyny za rady, patrze tez pod katem tego, ze musze to zataszczyc do Norwegii - im lzejsze, praktyczniejsze materialy tym lepiej. Taka wstazka 10 cm bylaby super, na allegro widzialam chyba max. 7cm, ale moze w pasmanterii gdzies dorwe :)

elskilling ja kupowalam ładną wstążkę atłasową na kokardki na łaki na allegro bodajże od z_nowacki

Mam do odsprzedania gotowe elementy do ekoracji kościoła , w cenie 50zł i 80zł za komplet w zależności od wersji.
Wstążki są z jedwabnej białej satyny
image
image
Pozdrawiam

Czy ta oferta gotowych elementów do dekoracji kościoła nadal aktualna? Jeśli tak, to mam pytanie ile sztuk jest w kompletach. I drugie pytanie czym się różnią te komplety? Proszę o szybką odpowiedź.

A nie prościej zamówić takie gotowe kojardy? Producentów trochę jest, sprawdź np tu http://www.thebows.pl/wiazanie-kokard/

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...