samotny w wielkim mieście

witam, jestem 25 latkiem zmuszonym do samotnego życia w dużym mieście. jako, że nie mam czasu przez pracę na poznawanie ludzi w realu, postanowiłem poszukać tutaj. kto wie? może szukam właśnie Ciebie? Szukam osób z Gdyni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: samotny w wielkim mieście

Ja jestem z Wrocławia, jeszcze większe miasto niż Gdynia/Sopot/Gdańsk...w dowolnej konfiguracji zakładając, że będą wybrane tylko dwie opcje.

Read - napiszę szczerze, nie szukaj tutaj. Większość postów będzie od 50-latków...a nawet powyżej - chyba, że takie lubisz :] Od 15-latek, tych się strzeż, prokurator patrzy.. I od facetów robiących sobie jaja...jak ja, dla przykładu...tych możesz olać, ewentualnie się zakolegować, zawsze to jakiś start ;)
Powiem, znaczy się - napiszę - tak.. Zakładaj konto, udzielaj się, znajomych zawsze znajdziesz :) Samotność to nie musi znaczyć "brak baby" ;)

3maj się!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

zgadzam się z Panem wyżej :P
najlepiej będzie, jak znajdziesz trochę czasu by wyjść na miasto :P może wtedy kogoś poznasz... tutaj nie wiesz, na kogo możesz trafić... hyhy ^^

Mogłabym napisać, że jestem sexowną, blond 25 latką, z dużymi cycami :P która uwielbia podróże i imprezy, a także upijać się do nieprzytomności i puszczać na prawo i lewo (za niewielką opłatą). A prawda jest taka, że jestem przeciętną 22latką, która skończyła studia, uwielbia rockową muzykę, spędzać czas ze znajomymi, chodzić do kina. Do tego wygadana z poczuciem humoru ;)
Albo na odwrót :P kto wie, kto wie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

hehe...no własnie. Każdy może uchodzić za kogo zechce i trudno wyczuć, czy to 23 latka z bujnym cycem, czy 50 latek szukający milości inaczej.

Funky
W końcu ktoś napisał o Tobie pan :)))))

Dobrze, że nie "Pani" ;p

..złośliwiec ;p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jest do Ciebie jakiś kontakt? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

podaj jakiś namiar na siebie...

gg 2624282 z checia porozmawiam

Szukanie znajomych na forum to maksymalna loteria. Ale czasami zdarza się wygrany los, a stracić można jedynie chwilę czasu ;) Gdy wokół pusto - warto próbować każdej opcji!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....