sanatorium Alma

witam! Spędziłem w tym miejscu 3 tygodnie od początku stycznia 2017 roku . dziwie się , ze taki relikt - antyk jeszcze funkcjonuje!!!bardzo zimno z racji oszczędności - obsługa słabiutka - no i sama właścicielka zadufana w sobie osoba , która traktuje klientów jak i personel jako zło konieczne.Jedzenie poniżej poziomu , zabiegi reh. na sztukę !!!Omijajcie te miejsce na wyspie z daleka - gdziekolwiek aby jak najdalej!pozdrawiam serdecznie .
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 13

Widocznie niektórym nie przeszkadza ,w takich warunkach żyją ,obecnie jestem na turnusie.uwłacza wszelkiej godności ,fotki komu wysłać ,ludzie boja sie narazic i skarżyć do ZUS ,bo chcą wyjechać......w przyszlosci na leczenie.,zapraszam.Sprawa dla.reportera
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Słyszałem ze chłopcy z pokoju 115 dali czadu. Mogę liczyć na to samo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A z skąd jedziesz.

Mam tylko jedną szynę i chcę wracać wcześniej , jadę z Lublina.

Nie przejmuj się komentarzami będzie dobrze wszystko zależy od uczestników też jadę 10 09 pozdrawiam do zobaczenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam :-)
Julio właśnie 19 lipca wróciłam z Almy. Bierz rower jest gdzie jeżdzić . Rower można przypiąć przy schodach przy budynku. Pozdrawiam i życzę udanego pobytu . Gosia :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rower weź.Jest dużo szlaków rowerowych na wyspie Sobieszewskiej .W zeszłym roku z towarzystwem obieździliśmy całą wyspę łącznie z wypadem na Kujawy.Julia już pisałem do Ciebie.O ile masz wolne miejsce na dachu zabierz mój rower.tel.608 310 741.Pozdrawiam i czekam na telefon.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Julia czy masz miejsce na dachu na drugi rower i skąd jedziesz?

Dzięki. Do miłego zobaczenia, mam nadzieję.

Dzięki. Już mniej się obawiam.

Dzięki za miłe słowa.Pozdrawiam.

Witam ja jadę 10.09 będzie dobrze grunt to dobre towarzystwo I pogoda, jadę z kierunku Bydgoszczy pozdrawiam :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Właśnie dodalam opinie jak dla mnie super przed wyjazdem też czytałam opinie i się zrazilam zupełnie nie potrzebnie jest świetnie a co do roweru zadzwoń do nich i zapytaj czy będziesz miała gdzie go trzymac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czytam te opinie i jestem w szoku ja byłam od 2stycznia i było zarąbiście w pokojach u nas było za gorąco ludzie fantastyczni personel przemiły rzeczywiście mało rozrywki ale my potrafiliśmy zorganizować sobie na mieście za zgodą właścicielki i trochę pozytywnego nastawienia to nie mariiot wyspa przepiękna jadę tam na wakacje pozdrawiam wszystkich kuracjuszy którzy byli od 2stycznia 2018
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

hej , mam prawdopodobnie termin od 10.09.2018r. nie dotarło do mnie jeszcze skierowanie . Jadę również z okolic W-wy . Jola nie martw się komentarzami bedzie dobrze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzień dobry Gosiu,
Mam turnus w Almie od 10.09.2018r. Jeśli możesz, to napisz, jak jest naprawdę. Komentarze są raczej mało zachęcające.
Może odezwie się ktoś, kto również ma pobyt w tym terminie. Jadę z Warszawy, a właściwie z okolic Warszawy.

Jakby coś się zmieniło u mojej sąsiadki, to dam Pani znać

Pani Mario, przykro mi, ale mam już pasażera na tę trasę, może po turnusie wrócimy razem. Teraz zabieram sąsiadkę do Gdańska, ale ona nie będzie ze mną wracać, więc na powrót nie ma sprawy. Pozdrawiam i do zobaczenia w Almie

Pani Ewo jestem z okolic Przasnysza chętnie bym pojechała z panią jak się z się skątaktować dołoże do paliwa

tak się składa, że czytam między wierszami i wyłapuję aluzje. Myślę, że wydawanie opinii o kimś, kogo się nie zna jest dalece krzywdzące. Mam nadzieję, że poznamy się i wówczas będziecie mieli okazję wyrazić opinię na mój temat, ale bezpośrednio, nie za plecami. Do zobaczenia za dwa tygodnie. Już zamówiłam "plażową" pogodę, więc może skorzystamy trochę z pobytu nad morzem. Ewa.

Inne tematy z forum

Sobieszewo - ALMA - aktualnie jak tu jest ! (804 odpowiedzi)

Witam wszystkich zainteresowanych pobytem w ośrodku rehabilitacyjnym Alma w Sobieszewie....