Maja - opinia (2) Najlepszy klub w Trójmieście!!! Pełna kultura przy wejściu, jak i obsługa za... Maja Polecam.. (2) Świetny Koncert i oprawa wizualna Draq queen show ;) Chyba najlepszy z... StałyBywalecSixty9 super koncert oraz festiwal (2) brawo właściciele to co zorganizowaliście było super tak trzymajcie. Daro
obsluga bije wszystkie standardy (2) O lokalu nie bede sie wypowiadal - bo wiele mu brakuje, ale zmienia sie... gay dziękuje (2) Dziękuje właścicielom klubu za podjęcie się tak trudnego interesu. Nie jest... Paweł ssssssssssssuuuuuuuuuuppppppppppeeeeeeerrrrrrrrrr (2) jakis striptiz meski by sie przydał no i jakas klatka do tańczenia pozdrawiam... MACIEK Coraz lepiej.. (2) Witam. Jak pisze to szczerze do bólu.Wiem że nikt nie lubi krytyki ,ale... koli ORDYNARNIE ZACHOWUJĄCY SIĘ PAN W SZATNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Bywałem kiedyś w 69, jeszcze przed zmianą właścicieli. Było nawet... józik ;) (1) "To jest moje miejsce, bo kocham to miejsce" nic dodać nic ująć ;) jaaaa co z karta wstepu?? (2) mam zapytanie!! Po co wlasciwie wprowadziliscie karty stalego klienta... DARO .... (2) KLUB 69 W SOPOCIE NIE JEST ZŁY. W PIATKI SA SUPER IMPREZY. DO NIEDAWNA BYŁEM... SUCHY Hmmm - to teraz ja. (2) Muzyka faktycznie - w piątki ta sama.To juz sie nudzi - naprwde, ciagle... Czesty bywalec :-) ? (1) Dj ? jeśli można go tak nazwać, niestety ale tak z chamskim zachowaniem w... Niezadowolony rafi - opinia (1) bardzo lubie klub 69 jest cool rafi super (1) swietny lokal-gratuluje wlascicielom.odkad zamkneli enzym brakowalo takiego... aga Pytanie (1) Bardzo chcialbym sie tam wybrac zdziewczyna ale powiedzcie mi czy do tego... KOWAL haus22 - opinia (1) Byłem tam 3 raz ,moim zdaniem to Naj...Naj... lepszy klub na Pomorzu. Super... haus22 Booooooooooooooooooombowo!!:D (1) BYlem ostatnio na imprezce andrzejkowej ze znajmomymi w sixt9... bylo... Alex naj.. (1) bylam tampierwszy raz wczoraj.. ijednym slowem jak dla mnei naj z naj... za... just_she super koncert (1) Byliśmy ze znajomymi na sobotniej imprezie to co zaserwowało 69 to było SUPER... Daro