THE BEST - FOR ALL - FOR YOU - COMME ON !! :) (2) czytałem wszsytkie opinie poiżej i trochę mi to zajęło, śmiech mnie ogarnia i... Sebastian Zajebisty klub (1) Dojezdzam do niego na imprezy z Wejherowa i nie szkoda mi czasu spedzonego w... Lava_lamp Lokal ok! (3) Dobra muzyka, ładny lokal \... jest dobrze. Ps. do Pana barmana z gwiazdkami... Adam
ti ru ri ru (2) Co za miejsce! Myślałam, że znam już wszystkie dobre kluby w Trójmieście, a... ladyluck_69 Muza i obsługa (2) Obsługa bardzo fajna na górze barman a raczej dj:) nott super zaradny i... Hajka :) (2) Super miejsce, swietna muzyka, chociaz lepsza w sobotę 16.05.2009 :) W... Toro Bubcia - opinia (2) Przyznaje, że jestem bardzo mile zaskoczona, lokal w pełni prezentatywny,... Bubcia Mój pierwszy raz.. ;) (2) Dałam się namówić na tą wycieczkę nie oczekując w zasadzie zbyt wiele.... Aga witam (2) Jestem ze Szczecina, od jakiegoś czasu mieszkam w Sopocie, i porównując kluby... RAFAŁ KENTAKI słaba propozycja (2) bardzo nudne miejsce z charakteru przypominajace stoisko w ikea, ludzie jacys... kamil Obsługa (2) Niewiele pozostało ze wspaniałego klimatu, jakim raczył nas klub na początku.... stały bywalec klubu Marek - opinia (3) Pomimo wyrastajacej konkurencji w Sopocie jednak Sixty9 ma swoja klase, czego... Marek :) (1) Ogólnie klub jest spoko, jedynie jaką mam uwage ale to chyba takjak większość... Ashton Przekonałam sie i polecam (1) Pani selekcjonerka-nie rozumiem zarzutow poniewaz dla mnie byla zawsze mila i... pro Muza raz super raz kicha (2) Jestem stałą bywalczynią od rozpoczęcia działalności i wszystko by było ok... aleksandra p. co się stało z dawnym 69 (3) mimo wszelkich starań właścicieli niestety poziom obsługi spadł znacznie... stały gość Pani na wejsciu (2) Witam W ostatni piatek wybralismy sie z kumplem na impreze do 69. Jakoze... Goldenek Smoczyca lepsza od Selekcjonera... (2) Mówicie, że Smoczyca zadziera nosa a ten koleś co kiedyś stał i ostatnio stał... michał madik selekcjonerka (2) Ja nie wiem skad te pretensje. Dziewczyna jest naprawde mila a ze czasem... picco Konieczna zmiana selekcjonerki... (2) Wszytko O.K., jednak przydałoby się wymienić selekcjonerkę... Bywa ordynarna... kamil