zdecydowanie tak! (1) I love this night club! J'adore! ginalolobrigida38 Jestem na tak (1) Miła atmosfera, przyjaźni ludzie dobra muzyka. Ale co do cen duże... Honolulu przywróćcie selekcjonera Krystiana .... (4) Wszystko prawie fajnie. Kacper i Iza MIXują najlepsze drinki, muza jak zwykle... Wasza Karolina
kamil - opinia (1) ogolnie klub calkiem fajny. jedyna wada jak dla mnie to beznadziejna muzyka.... kamil Bylo mega bosko!! (4) Jak zwykle doskonala muza, mega mila obsługa, w miare przystepne ceny - tylko... ulubiony Groteska (4) Dziwi mnie sposób przeprowadzania selekcji przy wejściu - nigdy nie wiadomo... MS ehhe - opinia (1) Początkowo nie byłem zbyt optymistycznie nastawiony do tego klubu, po... ehhe slabizna (2) barmani sa nie mili zwlaszcza dziwewczyna z pietra, pyskuje jak malolata i... piter Spoko ale... (1) Po moim pierwszym wypadzie do sixty byłem na prawdę zadowolony. Dobra muzyka,... metronom beznadzieja!!!!!!! (1) Gratuluję postępów w prowadzeniu działalności, a taki fajny lokal... Angela M Czy warto coś zmieniać? (1) Zacznę od tego, iż imprezuje w klubach w Polsce i na Świecie... Sixty9 w... Kajtek ech. (1) czy ten klub jest jeszcze chociaż trochę gejowski? i gdzie się podziały dawne... xxx 69 sopot (1) Bardzo fajny klub , w którym poznałam mega fajnych ludzi :) Piątki -... Patrycja Świetne miejsce (1) W sobote byłem z moim partnerem pierwszy raz w 69 i możemy z czystym... Adam excited (2) Za tydzień będę tam pierwszy raz :) Koleżanka bardzo sobie chwali! Dlatego... ^^podekscytowana Robi się co raz gorzej :( (1) Hej, bardzo czesto bywalem w tym klubie bo byla swietna muza, nie bylo afer i... Lubiacy sie dobrze bawic zmiany (2) zawitałem do clubu po półrocznej przerwie i co widzę- zmiany wystroju i ekipy... wójt Jest zabawa! (1) Najlepszy pozytywny i tolerancyjny klub w 3mieście jak nie w Polsce ;) Many do aut. TRAGEDIA (2) Ty chyba lokale pomyliles/pomylilas!! Jest to jeden z niewielu lokali który... marcinek Po prostu odjazd! (2) Sixty9 to niewątpliwie najlepszy klub w całym trójmieście. Tak przyjaznej... Marcin