Re: usługi weselne
Mycha napisał(a):
> Fajnie, gdy ktoś nie pracuje, albo idzie na osiem godzin i
> pozostały czas ma wolny. Jest niestety gorzej, gdy nie ma sie
> czasu na załatwienie tych wszyskich punkcików. Wybór muzyków:
> przesłuchanie próbek paru zespołów; operator kamery: obejrzenie
> fragmentów filmów; dekoracje w kościele czy na sali: szkoda
> gadać - trzeba je kupić, zamocować a potem jeszcze posprzątać.
> itp.
>
ja pracuje 10 godzin dziennie, mój narzeczony też i załatwiamy wszystko sami, i to wcale nie są wyrwane dni z naszego narzeczenstwa ale wspolne robienie czegos co jest dla nas ważne
a skad moze ktoś tak dokładnie znac moj gust, nie podjełabym decyzji o wyborze zespołu, fotografa czy wystroju sali, nie widząc jej na własne oczy iopierając sie tylko na tym,ze ktos inny dokonał wyboru za mnie - juz sama wizyta w salonie i wybor sukienki przekonały mnie jak bardzo rózni sie moj gust od gustu innych osób
poza tym to co dzieje sie na tym forum daje próbke tego jak bardzo nieprofesjonalne sa takie firmy- chocby sposób reklamy, i minie jeszcze duzo czasu az się nauczą działac taktownie i sprawnie
nie uważam za potrzebne istnienia firm bioracych pieniądze tylko za koordynacje, wystarczyła by mi dobra baza informacji o poszczególnych firmach pomocnych przy organizacji:np. miejsce czy forum gdzie beda info o dobrych fryzjerach, dekoratorach, florystkach , zespołach itp. a wyboru wolałabym dokonywac już sama
a firmy organizujące wesela i tak współpracuja z kilkoma wybranymi uslugodawcami i tylko ich starają sie promować i wtedy zwycięzają znajomosci a nie profesjonalizm, jednak wole sama sprawdzić za co mam płacić
0
0