śniegowce z lidla - warto?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Jak w tytule. Kupiłam synkowi (15 m-cy) i zastanawiam się oddawać czy nie ? Buty dla dorosłych w lidlu nie są najwyższej jakości. A jak Wasze doświadczenia z bucikami dla maluchów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: śniegowce z lidla - warto?

Mamy 3 rok z rzedu.
Cieple,nozka się nie poci,ale tez nie marznie.Nie przemakają..Dobrze się nosi,nie sa az takie 'sztywne'.

Re: śniegowce z lidla - warto?

Mój dwie zimy z rzędu chodził w butach z Lidla. Tak nam wychodzi, że kupujemy parę za dużych butów i na następną zimę mamy nówki sztuki, nie śmigane ;) Na nadchodzącą zime też mamy buty - kupione rok temu.

Tak jak pisała Małaniunia - butki nie przemakają, dobrze trzymają piętę, łatwo się zakładają, nóżki nie marzną ani się nie pocą :]

A szczerze mówiąc kupując pierwszą parę miałam mieszane uczucia(chociaż prześledziłam opinie na różnych forach - same pozytywne)...

Tylko czy mowa o kozaczkach czy typowych śniegowcach?

Bo my mamy kozaczki :)

Inne tematy z forum

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

gdzie ksero na chełmie lub ujeścisku? (7 odpowiedzi)

Mieszkam tu od niedawna a pilnie potrzebuję skserować dokumenty medyczne,znacie jakiś punkt ksero...