soczewki dla dzieci
Wybrałam ten salon, ponieważ mieli specjalizować się w dobieraniu soczewek dla dzieci. Czekałam miesiac na wizytę, zapłaciłam 100 zł. Pani doktor była ok. , uzanała że còrka może nosić soczewki w wieku 7 lat. Po tej opinii zgłosiłam się na ustalenie terminu treningu soczewkowego isię zaczęło. Pani z fochem oświadczyła że tylko do 16:30 można to zrobić w określone dni botylko wtedy jest ich więcej na zmianie. Nie ma więc opcji załatwić tego w godzinach po szkole i pracy. A jak się zgłosiłyśmy na trening, inna pani jak zobaczyła moje dziecko, jękneła "o boże" zaczęła wywracać oczami i na dzień dobry oznajmiła że to się pewnie nie uda i najwyżyjej mam się umòwić na inny termin. Wprowadziła tak nerwowa atmosferę, że moje dziecko płakało zanim usiadło z pania do treningu. Sama miałam dobierane soczewki będac dzieckiem i wtedy pani otoczyła mnie opieka, miała sposoby na pokazanie techniki. Tutaj jest masakra. Zabrałam nasze soczewki do domu i tam córeczka trenuje. Dodam że cena podawana na początku soczewk to 29zł ja musiałam zapłacić 49 .