stylista, wizażysta?

Witam, jestem mężczyzna nie wiedzącym jak się uczesać żeby było mi najlepiej.. jaka fryzura poprostu będzie pasować najkorzystniej do mojego kształtu twarzy. W związku z tym chciałbym udać sie do jakiegoś wizażysty czy stylisty (nie mam pojęcia czym sie różni wizaż i stylistyka ale to chyba czegoś takiego szukam) ale nie wiem gdzie.. Chodzi o to że szukałem w necie ale same salony dla kobiet.. a troche dziwnie wejsc do takiego salonu dla kobiet i tam sie "uczesac" :)
Serdecznie dziękuję za wszelką pomoc :)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: stylista, wizażysta?

Zarówno wizażysta (od makijażu) jak i stylista (od ubioru, sylwetki itp.) czy DOBRY fryzjer zrobi Ci analizę kształtu twarzy - czyli dobierze optymalny kształt fryzury czy zarostu.

ale gdzie znalezc takiego? :>

A pytałeś w dobrych salonach fryzjerskich?

Jeżeli chodzi o fryzjera to polecam Klub Alternative. Mają świetnych fryzjerów i fajną atmosferę. W Gdańsku są 2 salony (na ul. Rajskiej i w C.H. Familia na przeciwko Hali Oliwia).

dziekuje ;)

fajnie strzygą chłopaki w salonie Kleopatra w Gdyni na żwirki i wigury.
Jeden z nich strzyże tylko facetów, więc myślę, że się zna. Widziałam kilku chłopaków ostrzyżonych przez nich (w tym mój brat) i wyglądali bardzo fajnie. Ja tam chodziłam do Adama, a jak ten drugi ma na imię nie wiem.

a jakie maja ceny?

Polecam wybrać się do Salonu ALTERNATIVE w Gdańsku. Oni organizują taką akcję Metamorfoza, czy coś ... są tam super fryzjerzy, stylistka i wizażystka. Nie tylko faceci muszą udzielić tych rad, te osoby są szkolone i to nie tylko "na kobietach" - powodzenia!

mój chłopak udał się do beauty-spotu i zrobili mu tam totalną analizę. był zachwycony i ja jestem zachwycona jego nową fryzurką!!!

Inne tematy z forum

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...

Tabletki na odchudzanie? (190 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

Tabletki powiększające piersi (13 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...