szafki do lazienki - gdzie najtaniej?

Chodzi mi o szafke podumywalkowa i slupek do wynajmowanego mieszkania. Nie chce w to inwestowac duzo pieniedzy. Gdzie moga kupic takie komplety najtaniej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

na olx masz pełno używanych mebli
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja szukam mebli nowych - ale tanich.

Uh... Ja się niestety kompletnie na tym nie znam... Dlatego też raczej nie będę w stanie pomóc...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie no super, komentarz na zasadzie nie znam się to się wypowiem... absolutnie zbędny.

My kupiliśmy szafki na wymiar. Najtańsze to niestety nie były, ale za to efekt najlepszy.

Mateusz - wiadomo, na wymiar najładniej. Ale ja potrzebuję najtaniej - tylko na "przeczekanie". Może jakieś sugestie gdzie kupić najtaniej?

Mebline

Obi, Castorara, Leroy Merlin - patrz na ich gazetki promocyjne i pewnie znajdzie się coś akurat w dobrej cenie. No i polecam Allegro, ja tam kupowałam np. szafkę na buty, była w super cenie i jest naprawdę świetna jak taki budżet.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...