szfka kuchenna

Temat dostępny też na forum: Meblolux
szfkę zamówiłam 14.01.2012 miała być dostarczona w dniu 19.01.2012 r.,w wyznaczonym terminie szfki nie dostarczono,informacji nie było że usługa nie będzie wykonana. Po mojej interwencji w dniu następnym otrzymałam informacje,że szfka może być dostarczona 20.01.i jak obiecano przywieziono o godz 22,30 . Przy wyładunku szfka została uszkodzona .W związku z powyższym szfki nie odebrałam,co trochę zezliło dostawców. Po telefonicznej interwencji następnego dnia,poinformowano mnie o następnym terminie dostarczenia szfki do dnia dzisiejszego tj.26.01.2012r.godz.12, nie otrzymałam żadnej informacji. Uważam,iż przedstawiciele firmy lekceważą sobie klijentów,wszelkie próby dowiedzenia się o terminie dostawy tylko Panią wprowadza w złość.
.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szfka kuchenna

zamówiliśmy meble kuchenne na wymiar i tak pan wymierzył ,że meble sa za krótkie,mają mnustwo wad tz nie dokładne wykończenia;są zadry dziuryitp!!!! a jeszcze do tego okazało się ,że za tak spartaczone wykonanie mebli musimy zapłacić dwa razy więcej jak było wycenione!!!jakby tego było mało to nie możemy odstąpić od umowy bo dostarczono nam meble po ustawowym czasie reklamacji!!!! NIGDY WIĘCEJ MEBLI Z TEJ FIRMY!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1