szkoła rodzenia prowadzona z pasją i poświęceniem
Przy oczekiwaniu na pierwsze dziecko, wszytko robi się starannie i chce się dokonywać najlepszych wyborów. Rozpatrzywszy ofertę szkół rodzenia, natrafiłam na Panią Basię i Jej szkołę. Był to strzał w przysłowiową dziesiątkę. Zajęcia prowadzone były na wysokim poziomie a jednocześnie przystępnie. Po urodzeniu córci nie bałam się, że zrobię coś źle - czułam się dobrze przygotowana do macierzyństwa. Jeśli czegoś nie wiedziałam, mogłam liczyć na Pani Basi fachową pomoc i opiekę przed porodem jak i po.Ale oferta szkoły to nie tylko zajęcia dla przyszłych rodziców. Obejmuje także gimnastykę dla mam czy klub maluszka o bardzo ciekawej tematyce. Korzystałam z zajęć regularnie, wzbogacając swoją wiedzę i umiejętności. Nadmienię jeszcze, że można w szkole zaopatrzyć się w ciuszki dla maluszka, laktatory (bądź je wypożyczyć)i bieliznę odpowiednią do karmierania. I to wszystko na miejscu, moim zdaniem duże udogodnienie.
Gorąco polecam "BOBASA" z jeszcze jednego powodu: Pani Basia uratowała mi Dorotkę. Dziękuję.
Gorąco polecam "BOBASA" z jeszcze jednego powodu: Pani Basia uratowała mi Dorotkę. Dziękuję.