szlachetna paczka

czy ktoras z Was uczestniczyła kiedykolwiek w tej akcji szlachetna paczka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: szlachetna paczka

i jak tam wam idzie kompletowanie paczek ?

Szapika - wysłałam do Ciebie maila

ale maila nie dostałam

ok.może być:)

Agalu, napisałam Ci maila, nie wiem czy doszedł...
Jak najbardziej jestem chętna na odbiór tych rzeczy, tylko czasowo w tym tygodniu będzie ciężko, dlatego odkładam to na przyszły tydzień - może być?

Kurczę co Wy macie za problemy z tą paczką, w szoku jestem, to przez te obiążone serwery ,tyle ludzi korzysta z tej strony czy jak
przecież zostało półtorej tygodnia do zrobienia paczki,musicie dzwonić ,szukajcie numerów tel, na stronie i dzwońcie niech wyjaśniają i to migiem:(

Szapika - czy chce Ci się podjechać do mnie po te rzeczy dla maleństwa?jeśli tak to daj znać kiedy
bo ja nie będę miała czasu jeździć nigdzie bo mąż wyjeżdża a jedno dziecko chore:(
mój mail
agunia005@wp.pl

Joanno, zapraszam - jak już pisałam w mojej rodzinie przy 6 dzieci najmłodsza dziewczynka ma 3 miesiące :) Mój mail 0330@wp.pl

Agalu - niestety nie mam gg :(((

Poza tym nadal nikt ze szlachetnej paczki się ze mną nie skontaktował, a dziś mija tydzień... Tydzień temu pisałam już do nich maila (zestawienie zakupów nie pokrywa się z wiekiem dzieci), ale cisza... A czasu na zakupy coraz mniej...

Chetnie dorzuce sie do paczki ktora ktos robi dla rodziny z małym dzieckiem,niemowlakiem,mam mleko,kaszki,pieluszki.Jestem z Gdyni.

Zuzka, może pomożesz Kamili albo Bożenie.Jadwidze?

wera no ja tez sie troszkę zdziwiłam ale fakt to ja jedyna hehe
zuza no nic spoko mam nadzieję że się poukłada:))))

A właśnie, może ktoś jeszcze robi paczkę i potrzebuje kogoś (mnie konkretnie :) ), żeby się dorzucić do całości i coś dokupić? Pytam tak na wszelki wypadek, bo od kilku dni czekam na wyjaśnienie sprawy i na razie oprócz wymiany maili z ludźmi ze szlachetnej paczki, nie ma większych zmian... a chciałabym jednak jakoś pomóc :)

Kamila, jest zamieszanie z przydziałem rodziny do mnie - na razie czekam, czy pan Jan ponownie pojawi się w bazie, bo gdzieś "zginął" wirtualnie albo już wybrał go ktoś inny - podobnie było już w przypadku opisywanym tutaj na forum... tak więc na razie kurtka musi poczekać, bo nie wiem jak to się wszystko ułoży i dla kogo będę ostatecznie robić paczkę...

Kurczę, ale się zakręciłam, myślałam, że są dwie Kamile:).

dzięki wercia za pamięć
zuza co się stało ? Jak co kurtka czeka...

Kamilo (ta, która prosiła o pomoc), spróbuj zadzwonić do szlachetnej paczki i zapytać, czy można jeszcze zgłaszać rodziny. Telefon znajdziesz na stronie www.szlachetnapaczka.pl - prawy dolny róg strony, zakładka: Kontakt. Powodzenia!

zuzka co jest grane dostalam na gg że już nie chcesz kurtki bo coś nie wypaliło

UP... Być może ktoś jeszcze będzie chciał pomóc!:)

WITAM.JESTEM W BARDZO CIEZKIEJ SYTUACJI MAZ STRACIL PRACE I W NASZYM MIEJSCU ZAMIESZKANIA NIEMA PRACY NIEWIEM JAK BEDEA WYGLADAC NASZE SWIETA JAK NIESTAC MNIE NAWET NA ZAKUP JEDZENIA.MAM 2 CORECZKI 4 LATA I DRUGA 8 MIESIECY.BRAKUJE NAWET NA CHLEB RODZINA POMOGLA JAK MOGLA ALE JUZ DALEJ POMAGAC NIEBEDZIE.MOPS POMAGA LUDZIA CO 2 MIESIACE I DOSTALAM W ZESZLYM MIESIACY 150 ZL. JAK Z TEGO PRZEZYC CALY GRUDZIEN.JESTEM ZROZPACZONA PROSZE LUDZI O DOBRYM SERCU O POMOC NAJBARDZIEJ POTRZEBUJE JEDZENIA I CHEMII JAK ROWNIEZ PAMPERSY DO 13 KG. PROSZE O POMOC.MOJ NUMER TELEFONU 791-572-207 MIESZKAM OD GDANSKA 30 KM.DOKLADNIE KARTUZACH.

WITAM PILNIE POTRZEBUJE POMOCY MAZ STRACIL 3 TYGODNIE TEMU PRACE MAMY 2 DZIECI 4 LETNIA I 8 MIESIECZNA CORECZKE JESTEM W BARDZO CIEZKIEJ SYTUACJI NAWET NIEIWEM ZA CO DALEJ ZYC MOPS POOMAGA LUDZIA ALE TYLKO CO 2 MIESIACE MOGE SIE ZGLASZAC DO NICH I DOSTAJE NA 2 MIESIACE 200-150 ZL BRAKUJE MI PODSTAWOWYCH RZECZY JEDZENIE I HEMIA.JEZELI NADAL PANI CHCE POMUC TO BARDZO PROSZE O TA POMOC MIMO MLODEGO WIEKU MAZ NIEMOZE ZNALEZDZ PRACY NASZA STARSZA CORKA CHORUJE NA ASTME I JEST UCZULONA NA KURZ NAWET NIEWYOBRAZAM SE TYCH SWIAT AZ PLAKAC NIEBOGLOSY SIE CHCE RODZINA NAM POMOGLA JAK MOGLA ALE DALEJ NIKT NIE POMOZE Z RODZINY BO SAMI NIEMAJA MIESZKAM W KARTUZACH KOLO GDANSKA JAKIES 30 KM. MOJ NUMER TEL.791-572-207

WITAM.JA BARDZO POTRZEBUJE POMOCY INNYCH LUDZI NIEMUSZA TO BYC PRODUKTY Z NAJWYZSZEJ PULKI.MAZ STRACIL PRACE 3 TYGODZNIE TEMU MAMY ZAPOZYCZONE PIENIADZE U CALEJ RODZINY NA DZIEN DZISIEJSZY BRAKUJE NAWET NA CHLEB,NAWET RACHOWNKOW NIE OPLACAM BO NIEMAM ZA CO.MIMO NASZEGO MLODEGO WIEKU BO MAZ MA 267 LAT NIEMOZE ZNALEZDZ PRACY W CALYCH KARTUZACH.POTRZEBUJE JEDZENIA I CHEMI.MAM 2 CORECZKI 4 LETNIA I 8 MIESIECZNA BARDZO PROSZE O SKROMNA POMOC MOJ NUMER TELEFONU TO 791-572-207 KARTUZY KOLO GDANSKA

Inne tematy z forum

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...