szukają jeleni
firma polecona przez kolegę. na początku lipca umówiłem się na pomiar wnęki. umówiony term wykonania zabudowy - 2 tyg od wpłaty zaliczki (01.08 br.). w terminie wykonawczym dzwoni do mnie, przepraszam ja dzwonię do p. Szymona z pyt "jak szafa?" na co słyszę: "w stolarni docięli zły kolor". term na kilka dni później. jest monter z mater. niestety okazuje się, że są nieoklejone kraw półek. term za tydzień. w tym czasie wyjechałem w delegację i mieszkanie udostępnił mój kolega. przy odbiorze był sam p. Szymon. szafa "zrobiona", pieniążki zapłacone (mój błąd!! przestrzegam) wracam z delegacji, oglądam szafę i tu się dopiero zaczyna. szafa wykonana według "widzimisię" p. Szymona, tu cytat: "takie są standardy" (przypominam, że szafa na zamówienie) - pawlacz w proj 30cm wykonany 45cm, dna szufl na 4 śruby, dolna listwa niedokręcona do podłogi a prowadnica na niej trzeszczy; fronty szuflad nierówne, ponadto monter "pożyczył" wkrętak i używał mojej wiertarki bez wiedzy i zgody. pomijam fakt, że panowie o 9.00 (rano) pachną jakby pracowali tydzień bez przerwy.
usunięcie "niedociągnięć" (przebudowa szafy) umówione na za tydzień. mija 5 tygodni... mało miejsca na opinię
jedyny plus to cena
usunięcie "niedociągnięć" (przebudowa szafy) umówione na za tydzień. mija 5 tygodni... mało miejsca na opinię
jedyny plus to cena