Dziewczyny poszukuje sali!!! Chodzi mi o salę gdzieś najlepiej w Trójmieście, tak na około 50 osób (sama sala z kuchnią) Mam nadzieję, że pomożecie :-)))
00
Re: szukam SALI - pomóżcie!!!
Karolinka 29
(17 lat temu)
Jusia ja znam tylko tą salę w Jasieniu tam gdzie miała ślub juli7 oraz "moją" remizę w Bolszewie. Ale zdaje się że w Bolszewie są jeszcze dwie inne sale z kuchniami.
00
Jusia*
(17 lat temu)
kurcze no właśnie Karolinka też myślałam o tej sali na Jasieniu tylko jakieś różne opinie o tym miejscu chodzą :-( Najgorsze że te wszystkie fajne sale są poza Trójmiastem :-( a wtedy ciężko z dojazdem!!!! :-((((((
00
Madziulka
(17 lat temu)
jak na 50 osob to na jasieniu
jest tez na macierzy szkolnej w oliwie ale tam na ok 100 osob
na zaspie w mlyncu ale na ok 120 osob
kiedys cos slyszalam ze na chelmie jest jakas na 70 osob
00
Karolinka 29
(17 lat temu)
Jusia mnie się ta sala na Jasieniu po prostu nie podoba bo jest okropnie zaniedbana ale z tego co wiem obłożenie tam mają dość duże. No właśnie te sale z kucharkami to są raczej na "uboczu" ale te w Bolszewie na pewno są godne polecenia i tańsze niż w ta na Jasieniu.
00
Miia
(17 lat temu)
jest sama sala gdzieś na przymorzu za Uniwerkiem. Musiałabym spytać narzeczonego..on ma numer telefonu do tej babki.. nie wiem czy maja tam kuchnie ale myślę ze tak... my chcieliśmy mieć tam wesele ale nasz termin był już zajęty.... wiem ze koszt to chyba ok 900 zł.
00
ewanas
(17 lat temu)
a ogródki działkowe? gdynia obłuże wielki kack , orłowo na obłużu jest dość ładne sala i nie droga ale więcej jak 50 os to nie wejdzie
00
magda02
(17 lat temu)
Jusia w Gdyni na rogu ul Swarzewskiej i Rozewskiej jest klub osiedlowy z kuchnią, sala jest dość spora. Nie znam jednak numeru tel.
00
beata.tr
(17 lat temu)
O właśnie Jusia :) Na Macierzy Szkolnej koło akademików UG jest ta fajna sala :)
Dobre opinie o niej były...
00
beata.tr
(17 lat temu)
I jeszcze było coś na działkach na Przymorzu (te za realme) tam tez była jakaś sala.
Ps.A koleżanka nie pisze pracy? :)))) Ja wyciągnęłam właśnie notatki z szafy... trochę poczytam :D
00
Jusia*
(17 lat temu)
jejku dziewczyny ale Wy kochane jesteście - jak natychmiastowa pomoc :-)))))
00
Jusia*
(17 lat temu)
he he Beatko - zostałam przyłapana :-) ale korciło mnie żeby zacząć ten wąteczek :-) wiesz trzeba coś już kombinować :-) a notatki do pracy też mam wyciągnięte jakby co hi hi
00
Jusia*
(17 lat temu)
Mija mogłabyś spytać narzeczonego o namiary na tą salę???
00
na.cia
(17 lat temu)
na tą sale na macierzy szkolnej za jakies 20 minut bede mogła podac nr telefonu, mielismy tam wesele i było cudownie :) jak mozesz to odezwij sie na GG :)
00
Jusia*
(17 lat temu)
na.cia to czekam na namiary jakby co :-) a możesz jakieś foteczki podesłać?
00
na.cia
(17 lat temu)
jusia poszło :)
00
madzia i bartek
(17 lat temu)
Polecam salę w Hydroinstalu w Bolszewie - idealna dla twojej liczby gości.
Mieliśmy tam wesele w czerwcu na 75 osób.
Możesz wynająć samą sale z dostępnością do kuchni lub też od razu z kucharkami i obsługą.
Jak będziesz zainteresowana to napisz do mnie - podeśle ci zdjęcia i namiary
00
Aurelia
(17 lat temu)
na.cia ja planuje właśnie wesele na Macierzy możesz mi powiedziec coś o niej? i skad wzieliście kucharke - ile wzieła i co podała - bardzo byłabym wdzięczna
Pozdrawiam
00
kajapl
(17 lat temu)
ja mialam niedawno wesele na sali na jasieniu.
sale mozna przepieknie udekorowac, moge polecic super kucharke i powiedziec na co nalezy zwracac uwage,
00
Jusia*
(17 lat temu)
hop :-)
00
Karcia_Gd
(17 lat temu)
sorki, że nie na temat, ale..
Jusiu wyślesz mi te fotki?
00
beata.tr
(17 lat temu)
Jusia :) Wysyłaj :) Mi też :)
00
Aurelia
(17 lat temu)
na.cia ja planuje właśnie wesele na Macierzy możesz mi powiedziec coś o niej? i skad wzieliście kucharke - ile wzieła i co podała - bardzo byłabym wdzięczna
Pozdrawiam
00
Słonko69
(17 lat temu)
Na tej sali miał wesele siostra mojego narzeczonego w zeszłym roku w październiku - a tak udekorowaliśmy tą salę:
00
Słonko69
(17 lat temu)
00
Słonko69
(17 lat temu)
http://ntr2004.fotosik.pl/albumy/221498.html
00
Słonko69
(17 lat temu)
wkleiłam link do kilku zdjęć bo to jedno zdjęcie wyszło za DUŻE :)